Το 2018 η κατηγορία που …συνωστίζεται από δεκάδες προτάσεις, αυτή των SUV, θα ενισχυθεί και από την ανανεωμένη εκδοχή του φρεσκαρισμένου στα σημεία Jeep Cherokee

Η Jeep πριν από λίγες ημέρες παρουσίασε στο Ντιτρόιτ, το ανανεωμένο Cherokee.

Το μοντέλο που κατάφερε να αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της φίρμας φρεσκαρίστηκε σε εμφάνιση, και διαθέτει νέα τεχνολογικά στοιχεία, με απώτερο στόχο τον ιδιαίτερα σκληρό ανταγωνισμό. Οι πρώτες φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την εταιρία και ήδη διακρίνονται αρκετές αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο που προς το παρόν κυκλοφορεί.

Ειδικότερα, το μικρομεσαίο μοντέλο έχει μικρές σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις με το υπάρχον μοντέλο, διαθέτει μεγαλύτερη μάσκα και επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Επιδερμικές διαφοροποιήσεις διακρίνονται και στο σαλόνι του μοντέλου, όπως στις επενδύσεις των θυρών, τα υλικά στα καθίσματα και το ταμπλό ενώ αναβαθμίζονται τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που θα παρέχουν περισσότερες πληροφορίες στον οδηγό.

Στη γκάμα των μοτέρ θα υπάρχει – μεταξύ άλλων – και μια νέα υβριδική εκδοχή, με ηλεκτρικό μοτέρ που θα φροντίζει να μειώνει σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, με την απόδοση του να αγγίζει τους 268 ίππους. Επίσης, θα υπάρχει ο 2λιτρος MJTD των 140 και 170 ίππων καθώς και 3,2 των 275 ίππων της έκδοσης Trailhawk.