Είναι φανερό ότι οι ισχυροί του εγχώριου ποδοσφαίρου έχουν στοχεύσει την αριστερή τους πτέρυγα προκειμένου να ενισχυθούν. Και στο παζάρι που αρχίζει σε λίγες ημέρες, έχουν σταμπάρει παίκτες που αγωνίζονται εκεί. Δεν είναι παράδοξο αν δούμε με τι πορεύονται μέχρι τώρα. Στον ΠΑΟΚ, ο Λέοβατς είναι φευγάτος και άρα οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ αναζητούν ποιος θα μπορούσε να καλύψει το κενό. Με τον Λουτσέσκου στο τιμόνι και με άκρες στην αγορά της Ρουμανίας, είναι ξεκάθαρο πως οι έρευνες θα επικεντρωθούν στα Βαλκάνια. Η ΑΕΚ έχει τον Λόπες, τον κατά πολλούς καλύτερο αριστερό μπακ της σεζόν. Ωστόσο, ο Χιμένεθ τον αντιμετωπίζει περισσότερο ως χαφ και εκτιμά ότι μπροστά θα μπορούσε να προσφέρει παραπάνω ο Ισπανός. Ως εκ τούτου, θέλει κάλυψη για τα νώτα της ομάδας του. Οσο για τον Ολυμπιακό, μόνο με τον Κούτρη δεν βγαίνει η σεζόν, κυρίως γιατί ο νεαρός παίζει συνέχεια και θα ήθελε να πάρει τις ανάσες του.

Συμπέρασμα: τούτη τη μεταγραφική περίοδο, η φανερή θέση που όλοι ζητούν να καλύψουν είναι αυτή του αριστερού ακραίου μπακ. Μένει να φανεί ποιος θα προλάβει να κάνει μεταγραφή.

Εμπουε

Πώς έφτασε να χάσει όλα του τα χρήματα ένας από τους πέντε πλουσιότερους ιβοριανούς ποδοσφαιριστές με θητεία –μεταξύ άλλων –και στην Αρσεναλ; Το δικαστήριο έδωσε την περιουσία στη γυναίκα του, τα λάθη του ποδοσφαιριστή μεγάλα, τον οδήγησαν στην κατάθλιψη και σε τάσεις αυτοκτονίας, ενώ ο Φατίχ Τερίμ, νυν κόουτς της Γαλατά, μοιάζει για τον Εμπουε ως ο από μηχανής θεός, καθώς του πρόσφερε θέση στις ακαδημίες της ομάδας.

Διαζύγιο

Υστερα από δυόμισι χρόνια χώρισαν χθες αιφνιδίως οι δρόμοι του Πανιωνίου με τον Νίκο Μίχαλο. Οι Κυανέρυθροι έκαναν χρήση του όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό τους με τον γηραιότερο παίκτη της Basket League και τον αποδέσμευσαν. «Το ότι θα έβαζα τα κλάματα στα 40 μου χρόνια δεν το περίμενα, αλλά κάποιοι ζούσαν με την εμμονή στο να με δουν να περνάω την πόρτα του Αρτάκης αφήνοντας τη φανέλα μου στα αποδυτήρια», σχολίασε ο Μίχαλος.

Φλερτ

Ο φόργουορντ Ομάρ Πρίουιτ (23 ετών, 2μ.01) από τη λιθουανική Σιαουλιάι και ο σέντερ Μάρκους Κένεντι (26, 2μ.06) από την ιταλική Πιστόγια βρίσκονται στο στόχαστρο του Αρη, που επιδιώκει να ενισχυθεί και να αναστρέψει την αρνητική εικόνα του. Γιατί όντως πρέπει να αλλάξει ώστε να σταματήσει να πλήττεται με βαριές και ενίοτε ασήκωτες ήττες το κύρος του πάλαι ποτέ Αυτοκράτορα.