Οταν ακούγεται ότι κάποιοι έχουν στο μυαλό νεαρούς παίκτες για να επενδύσουν, είναι όντως αξιομνημόνευτο. Γιατί το μέλλον έχει τη μεγάλη σημασία του. Θα θυμάστε ασφαλώς ότι προ μηνών είχε κλείσει ο Ολυμπιακός τον Σισέ, έναν παίκτη που αποδείχθηκε στην πορεία κελεπούρι και ξεκάθαρα έχει αξία μεταπώλησης. Τώρα, οι Γάλλοι (ιστοσελίδα lesviolets) βγάζουν στην επιφάνεια πως ο Ολυμπιακός «ενδιαφέρεται έντονα» για τον μέσο Ζινεντίν Μασάς. Ο ηλικίας 21 ετών παίκτης έχει γεννηθεί στη Μασσαλία, ωστόσο οι ρίζες του είναι αλγερινές και μαροκινές, με τον ίδιο να επιλέγει το Μαρόκο σε περίπτωση που κληθεί να φορέσει φανέλα εθνικής ομάδας. Ο Μασάς έλυσε τέλη Οκτωβρίου το συμβόλαιό του με την Τουλούζ και στην πορεία θα φανεί κατά πόσο θα προκύψει κάτι χειροπιαστό για τον συγκεκριμένο κεντρικό χαφ. Ενα θα πρέπει εδώ να τονίσουμε: στον Ολυμπιακό κοιτούν τις μικρές ηλικίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ δεν πρέπει να διαφεύγει την προσοχή μας ότι ο Μοντέστο έφερε τον Σισέ και γενικά έχει καλή γνώση της αγοράς.

Προγραφές

Στο Κορωπί έβαλαν και δεύτερον στο μάτι: μετά τον Κουτρουμπή που τελείωσαν με συνοπτικές διαδικασίες, σκέφτονται πολύ τι θα κάνουν με την περίπτωση του Χίλιεμαρκ. Βγάζουν μια δυσαρέσκεια που ελάχιστα κρύβεται. Οντως, ο μέσος με θητεία και στο Καμπιονάτο δεν βοηθά τον Παναθηναϊκό όσο θα περίμεναν οι αρμόδιοι. Είναι ξεκάθαρο ότι οι μέρες μετρούν αντίστροφα μέχρι το διαζύγιο. Ισως παίζουν ρόλο και οι δύο κλασικές ευκαιρίες που έχασε στα Πηγάδια στο φινάλε του αγώνα. Γιατί αν είχε μπει εκεί ένα γκολ, όλα θα ήταν διαφορετικά.

Απορία

Οι ποδοσφαιριστές ευθύνονται που ζητούν τα χρήματά τους ή μήπως οι διάφοροι που τους έκαναν παχυλά συμβόλαια στον Παναθηναϊκό; Γιατί δεν χωρά αμφιβολία ότι ο ΠΑΟ έφτασε εδώ από τα συνεχή σφάλματα και τη νοοτροπία κάποιων να δίνουν παραπάνω χρήματα από την αληθινή αξία ενός ή περισσότερων ποδοσφαιριστών.

Μαρκόπουλο

Ο ΟΠΑΠ παλεύει να φτιάξει ένα προϊόν που επί σειράν ετών είχε φθαρεί. Στον Ιππόδρομο έγινε πρόσφατα μια ωραία εκδήλωση με τη συμμετοχή αθλητών ποδοσφαίρου και μπάσκετ, καλλιτεχνών και επιχειρηματικού κόσμου. Αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές χειμώνα –γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι άτυποι τίτλοι μόνο στις Λίγκες της μπάλας –στις κατηγορίες διετών, τριετών και τετραετών ίππων. Προέκυψαν κούρσες με ενδιαφέρον, κάποιοι κάλπασαν με προορισμό το ταμείο και ποιος ξέρει, αν οι συγκεντρώσεις γίνουν νωρίτερα το μεσημέρι, ίσως επιστρέψουν για τα καλά όσοι φίλιπποι ακόμη αμφιταλαντεύονται.