Το TheMovieSafe παρέχει δικαιώματα προβολής ταινιών στην Ελλάδα και την Κύπρο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εκτός της κινηματογραφικής αίθουσας (εμπορικό κύκλωμα), όπως: ξενοδοχεία, οργανωμένα κάμπινγκ, οργανωμένες παραλίες, hostels, εστιατόρια, μπαρ, κλαμπ, παιδότοπους και παιδικά πάρτι, σχολεία, πανεπιστήμια, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία, κατασκηνώσεις, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, βιβλιοθήκες, μουσεία, γκαλερί και πολυχώρους, sports clubs, adventure clubs, γηροκομεία, νοσοκομεία, κέντρα υγείας, φυλακές, καθώς και φεστιβάλ, κινητές εξωτερικές προβολές, κ.α.

Παραχωρούμε το νόμιμο δικαίωμα προβολής σε πληθώρα τομέων της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής και σε μεγάλη ποικιλία οργανισμών, σε εξαιρετικές τιμές. Στόχος μας είναι να εισάγουμε μια νέα εποχή στη νόμιμη προβολή και θέαση ταινιών στην Ελλάδα και την Κύπρο εκτός του κλασικού εμπορικού κυκλώματος των αιθουσών, και να υποστηρίξουμε ευρύτερα και ποικίλα κοινά να βιώσουν κινηματογραφικά έργα σε διαφορετικά περιβάλλοντα.

Ένας κατάλογος 4.000 τίτλων συνεχώς εμπλουτίζεται με ταινίες νέες και παλαιότερες, για μεγάλους και παιδιά, που μπορούν να προβληθούν νόμιμα σε οποιονδήποτε χώρο. Το TheMovieSafe εκπροσωπεί τα στούντιο Disney, Sony, Fox, Warner Brothers, καθώς και όλες τις ανεξάρτητες και ελληνικές ταινίες διανομής/συμπαραγωγής Feelgood.

Η υπηρεσία TheMovieSafe παραχωρεί άδειες προβολής βάσει του υπαρκτού νομικού πλαισίου για την πνευματική ιδιοκτησία και τα δικαιώματα που αφορούν το πολιτιστικό έργο (νόμος 2121/93). Τα υψηλά ποσοστά πειρατείας στην Ελλάδα συνοδεύουν το συνεχώς αυξημένο 
ενδιαφέρον για την προβολή και θέαση οπτικοακουστικών προϊόντων, ειδικά εκτός κινηματογραφικών χώρων. Η Feelgood Entertainment και το TheMovieSafe στοχεύουν στο να βοηθήσουν τον καταναλωτή να απολαμβάνει ταινίες με όποιο τρόπο θέλει και στο να ενισχύσουν τα εναλλακτικά κανάλια θέασης.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.themoviesafe.gr