Δελεαστικές τιμές, χαμηλότοκα χρηματοδοτικά, σημαντικά οφέλη σε μικρά και μεγαλύτερα μοντέλα και δωρεάν έλεγχο στα ΙΧ προσφέρουν αυτή την περίοδο οι περισσότερες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Για παράδειγμα, η Peugeot παρατείνει τον δωρεάν έλεγχο έως τις 31 Αυγούστου, ενώ η Mercedes-Benz δίνει, μεταξύ άλλων, εικόνα στον πελάτη τηςαπό πριν και μέχρι ποιο ακριβώς ποσό θα πληρώσει για το σέρβις του αυτοκινήτου του, τόσο για την εργασία όσο και για τα ανταλλακτικά. Nissan και Skoda τρέχουν αυτή την περίοδο δελεαστικά χρηματοδοτικά προγράμματα για την απόκτηση των μοντέλων τους με πιο ευνοϊκούς όρους ενώ η Volvo δίνει σε προνομιακή τιμή το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto.

V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto: Με νέα δελεαστική τιμή

Το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπεία σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, το οποίο είναι εξοπλισμένο με το πακέτο Business χωρίς επιπλέον χρέωση. Συγκεκριμένα, το μοντέλο διατίθεται με επιπλέον αισθητήρες παρκαρίσματος στον πίσω προφυλακτήρα, αναβαθμισμένο ηχοσύστημα Sensus Connect High Performance με DVD player, σύνδεση Bluetooth και έγχρωμη οθόνη 7” ενώ υπάρχει και προκαλωδίωση για κάμερα υποβοήθησης οπισθοπορείας/στάθμευσης. Η τιμή του V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto με το πακέτο Business διαμορφώνεται στα 21.900 €.

Δελεαστικά χρηματοδοτικά από τη Skoda

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Skoda, Kosmocar A.E. κάνει ιδιαίτερα δελεαστική την αγορά ενός μοντέλου της τσέχικης φίρμας με τέσσερα χρηματοδοτικά προγράμματα με χαμηλό επιτόκιο. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα Classic Clever, η ελάχιστη προκαταβολή ορίζεται στο 30%, το επιτόκιο είναι 6,5% και η αποπληρωμή μπορεί να γίνει έως και τους 48 μήνες. Παράλληλα, το πρόγραμμα συνοδεύεται με 4ετή εγγύηση, 4 χρόνια ασφάλεια και οδική βοήθεια 2 ετών. Εξίσου δελεαστικά είναι και τα άλλα τρία χρηματοδοτικά με ένα εξ αυτών, να περιλαμβάνει τη δοση τύπου balloon Auto Clever Plus, που δίνει όπως και το Auto Clever στο τέλος της χρηματοδότησης όπου δίνεται η δυνατότητα είτε αποπληρωμής της, είτε αναχρηματοδότησής της, είτε επαναγοράς του αυτοκινήτου.

Mitsubishi: Όφελος σε ASX και L200

Με σημαντικό όφελος προσφέρεται αυτή την περίοδο το νέο ASX 5d Di 1.6 MT 4WD Invite Plus MY15,5 AS&G από τη Mitsubishi. Συγκεκριμένα, προσφέρεται με όφελος 3,820 ευρώ, με αποτέλεσμα η τιμή τους διαμορφώνεται στα 23.470 ευρώ από 27.290 ευρώ. Το ASX 5d Di 1.6 MT 4WD Intense Plus Panorama MY15,5 AS&G προσφέρεται με όφελος1,000€. Έτσι η τιμή τους διαμορφώνεται στα 26.490 ευρώ από 27.490 ευρώ. Το διπλοκάμπινο L200 Double Cab 2.4 MY16,5 Intense Plus Auto προσφέρεται με όφελος 2,400 ευρώ και η τιμή του διαμορφώνεται στα 32,250 ευρώ. Άρα πλέον το μοντέλο με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έχει την ίδια τιμή με αυτό που εφοδιάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Peugeot: Δωρεάν έλεγχος έως 31 Αυγούστου

Ο δωρεάν καλοκαιρινός της Peugeot παρατείνεται από την ελληνική αντιπροσωπεία έως και τις 31 Αυγούστου, Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων μπορούν να προβούν σε δωρεάν έλεγχο 20 σημείων για το αυτοκίνητό τους. Ο έλεγχος εστιάζεται στα φρένα, τους τροχοί κ.α. Αν μάλιστα, ο καλοκαιρινός έλεγχος γίνει μέσω του online booking, κερδίζουν έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά ζωτικής σημασίας όπως σε τακάκια, δίσκους φρένων, ιμάντα χρονισμού, σετ αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη και ελαστικά Michelin.

Μercedes-Benz: «Η ασφάλεια έχει σπίτι»

Με το σύστημα «η ασφάλεια έχει σπίτι» η Mercedes-Benz υποστηρίζει και παροτρύνει τους ιδιοκτήτες ενός γερμανικού μοντέλου να πραγματοποιούν το σέρβις του οχήματος τους στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της και τα Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης σε 47 περιοχές της Ελλάδας. Τα γνήσια ανταλλακτικά, τα πακέτα Service, ο δωρεάν έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος καθώς και τα εγκεκριμένα ελαστικά M.O (“Mercedes Original) στο πλαίσιο του One Stop Shop είναι ορισμένες από τις παροχές που βρίσκει κανείς σε ένα Εξουσιοδοτημένο Σημείο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Mercedes-Benz. Ιδιαίτερα σημαντικό ότι με τα πακέτα σέρβις, ο πελάτης γνωρίζει από πριν μέχρι ποιο ακριβώς ποσό θα πληρώσει για εργασία και ανταλλακτικά, με τη Mercedes-Benz να λέει την τιμή «μέχρι» και όχι «από», δίνοντας μία ξεκάθαρη εικόνα για το χαμηλό τελικό κόστος πριν ακομα ο πελάτης επισκεφθεί κάποιο από τα Εξουσιοδοτημένα Σημεία Τεχνικής Εξυπηρέτησης. Μάλιστα, όχι μόνο γνωρίζει από πριν τι θα πληρώσει, διασφαλίζοντας την τεχνογνωσία, τα γνήσια ανταλλακτικά και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ενός Εξουσιοδοτημένου Συνεργείου, αλλά απολαμβάνει επιπλέον εκπτώσεις για ανταλλακτικά και εργασίες που ενδέχεται να προκύψουν από τους ελέγχους που προσφέρονται στο πλαίσιο της συντήρησης.

Nissan: Προσφορές στα μοντέλα της

Η Nissan προσφέρει τα Pulsar και Qashqai με προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης 5,9%, δυνατότητα μηδενικής προκαταβολής και διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 84 μήνες. Παράλληλα, μοντέλα όπως τα X-Trail και Navara προσφέρονται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, ενώ και το ολοκαίνουργιο Micra προσφέρεται εδώ και δύο μήνες – που αφίχθη στην χώρα μας με τιμή…έκπληξη. Οι συγκεκριμένες καλοκαιρινές προσφορές αφορούν συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων και ισχύουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.