Είναι ένας αγώνας που φαίνεται να μετρά ούτε μία ούτε δύο αλλά 71 διοργανώσεις! Το ερχόμενο Σάββατο 8/4 ο Δήμος Μεσολογγίου προγραμματίζει τον 71ο Δρόμο Θυσίας που πραγματοποιείται από το 1946 στην πόλη.

Ο Δρόμος Θυσίας τελείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της επετείου της Εξόδου, σε ανάμνηση του ολοκαυτώματος των Ελεύθερων Πολιορκημένων. Η εκκίνηση θα δοθεί από την Ιερή Μονή του Αγίου Συμεών όπου κατέφυγαν οι πολιορκημένοι μετά την Εξοδο και τερματισμός είναι η είσοδος στον Κήπο των Ηρώων της πόλης. Η ολική απόσταση της διαδρομής είναι 9.800 μ. Πληροφορίες – συμμετοχές: www.myrace.gr.

4ο Attika Run & Fun στην Κηφισιά

Στην Κηφισιά θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 9/4 ο τρίτος αγώνας του 4ou Attika Run & Fun Grand Prix που ξεκίνησε από τα τέλη Φεβρουαρίου. Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες 5.000 μ. και 10.000 μ. ανδρών και γυναικών και 1.000 μ. παιδιών, τους οποίους μπορεί να τρέξει κανείς είτε μεμονομένα είτε λαμβάνοντας μέρος στο «πρωτάθλημα» των συνολικά πέντε αγώνων (Πεύκη, Γαλάτσι, Κηφισιά, Πεντέλη, Γλυφάδα) συγκεντρώνοντας βαθμούς και κερδίζοντας μια θέση στην τελική κατάταξη που θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του Grand Prix στις 7 Μαΐου. Εγγραφές και πληροφορίες: www.feelgoodsports.gr.

Σκυταλοδρομίες στη Γλυφάδα

Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα του 2016, όπου περισσότεροι από 2.000 Γλυφαδιώτες συμμετείχαν στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της πόλης, τα Vikos Street Relays επιστρέφουν στη Γλυφάδα την ερχόμενη Κυριακή 9/4. Οι αγώνες σκυταλοδρομιών απευθύνονται σε όλη την οικογένεια και περιλαμβάνουν αγωνίσματα τόσο για ερασιτέχνες δρομείς όσο και για αθλητές: 4×2.500 μ., 10.000 μ., 4×50 μ., 4×100 μ. και Elite Race 5.000 μ. Πληροφορίες και εγγραφές: www.vikos.relays.gr και www.hermes-events.org.