Ανευ αιτίας ουδέν εστί (Τίποτα δεν γίνεται χωρίς αιτία): Αριστοτέλης.

Μία ποδοσφαιρική χρεοκοπία που γράφει στην ούγια της made in Greece. Γνήσια ελληνική, σαν τη φέτα Καλαβρύτων. Με στοιχεία χοντροκομμένης φάρσας επιπέδου Δελφιναρίου και επιχειρήματα που κινούνται στη σφαίρα της οριακής νοημοσύνης.

Ο Παναθηναϊκός δεν πείθει. Οχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και στις ανακοινώσεις του. Δεν έχει καταφέρει να νικήσει Βέροια, Ηρακλή, Λεβαδειακό και Λάρισα, τις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες στη βαθμολογία ομάδες και το μόνο του επιχείρημα είναι η διαιτησία.

Αν απομείνει ίχνος σοβαρότητας, οι ηγήτορες του Τριφυλλιού θα έπρεπε να επιβάλουν χρηματικό πρόστιμο στους παίκτες για την ισοπαλία με τον Ηρακλή και όχι να εκδίδουν ανακοινώσεις εις βάρος του διαιτητή Καλογερόπουλου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αλλά και ο Ζέκα εκθέτουν με τις δηλώσεις τους την επίσημη θέση των Πρασίνων. Δεν ξέρω αν ο διαχωρισμός των θέσεων είναι κι αυτός μέρος της πολιτικής του Παναθηναϊκού, όπως κάποιοι υποστηρίζουν. Μπορεί βέβαια ο ιστορικός σύλλογος να επενδύει στη φροϊδική άποψη που υποστηρίζει ότι από λάθος σε λάθος ανακαλύπτεις την αλήθεια. Πόσα λάθη όμως πρέπει να κάνει ακόμα; Και πόση υπομονή έχει απομείνει πια στους χιλιάδες φίλους του, οι οποίοι τελευταία φορά που πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου στη Σούπερ Λίγκα ήταν πριν από επτά χρόνια;