Σε μια ιδιαίτερα δραστήρια εκδήλωση στην Αράχωβα και στο «σπίτι» της Jeep, η Jeep μας παρουσίασε τόσο τις δυνατότητες του επιτυχημένου εμπορικά μοντέλου της, του Renegade όσο και τις νέες εκδόσεις, που εμπλουτίζουν την ήδη πλούσια γκάμα της φίρμας. Στην πρώτη πανελλαδική παρουσίαση των νέων εκδόσεων που πραγματοποιήθηκε στο φυσικό περιβάλλον του SUV μοντέλου – στην πίστα της Jeep στην Αράχωβα – οι υπεύθυνοι της φίρμας μας παρουσίασαν και την εξαιρετική πορεία της αμερικάνικης εταιρείας στην ελληνική αγορά. Σ

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της Jeep, Ανδρέας Σουλουτζιδάκης εστίασε την προσοχή του στην ανοδική πορεία της φίρμας με την άνοδο των ταξινομήσεων και τις πωλήσεις της Jeep όπου το 2016 υπήρξαν 900 ταξινομήσεις (έναντι 627 το 2015) και το μερίδιο αγοράς έφτασε το 1,14%. Σαφώς, πρωταγωνιστής των πωλήσεων ήταν το νέο Renegade., μοντέλο που προσφέρεται σε 14 διαφορετικές επιλογές κινητήρων, μετάδοσης και εξοπλισμού, αλλά και με πλεονέκτημα την ασφάλεια, τις επιδόσεις του – εντός και εκτός ασφάλτου συν την ανταγωνιστική του τιμή. Επίσης, η Jeep συνεχίζει να τα μοντέλα της με το ιδιαίτερα ευέλικτο πρόγραμμα Jeep Value, το οποίο εγγυάται την επαναγορά των Jeep σε προσυμφωνημένη τιμή, περιλαμβάνει εξατομικευμένες λύσεις αγοράς και χρηματοδότησης, καθώς και δωρεάν παροχές με την κάρτα Club One. Η γκάμα του Renegade εμπλουτίζεται με δύο νέες εκδόσεις, τις πετρελαιοκίνητες 1.6 MJTD 120HP με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και κίνηση στους εμπρός τροχούς, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τις 21.900 και 27.200 € αντίστοιχα, με επίπεδο εξοπλισμού Sport για το πρώτο και Longitude για το δεύτερο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μας δόθηκε η ευκαιρία να «εξαντλήσουμε» τις τετρακίνητες και off-road δυνατότητες του νέου Renegade, στην απαιτητική πίστα στο Λιβάδι της Αράχωβας, εκεί όπου μπορεί να αναρριχηθείς σε ιδιαίτερα μεγάλη κλίση, να διαπιστώσεις τα όρια πρόσφυσης του μοντέλου, τόσο σε ανωφέρειες όσο και σε κατωφέρειες, τόσο σε λάσπες όσο και στο χώμα. Το Jeep Camp λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, και σημείο συνάντησης ορίζεται το Jeep Headquarter στο Λιβάδι, με το άνετο “σπίτι” της Jeep, το οποίο διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης, να γνωρίσεις για τα μοντέλα της Jeep, και έπειτα – αφού ενημερωθείς- να δεις από πρώτο χέρι στη πράξη τις δυνατότητες του μοντέλου.