Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί οι «ΓΕΙΤΟΝΕΣ» δίνουν ακόμη ένα ραντεβού στο λόφο Λεβεντάκη. Πρόκειται για μια προνομιακή – όπως τη χαρακτηρίζουν – περιοχή του Γαλατσίου από άποψη θέας, ωστόσο είναι αρκετά παραμελημένη από άποψη φροντίδας.

Η ομάδα «ΓΕΙΤΟΝΕΣ» επιστρέφει μετά την πρώτη της πολύ επιτυχημένη δεντροφύτευση προ τριετίας, με σκοπό να φυτεύσει και πάλι στην περιοχή, «μιας και είμαστε σε ιδανική περίοδο φύτευσης. Προσκαλούμε όποιον ενδιαφέρεται να φέρει ένα φυτό της αρεσκείας του με έμφαση σε χαρουπιές, κουτσουπιές, μελικοκκιές, παυλώνιες, φλαμουριές, φευδοακακίες, βελανιδιές, πεύκα, κυπαρρίσια κτλ. Από θαμνοειδή ή μυριστικά προτιμούμε δεντρολίβανα, λεβάντες, θυμάρια, δάφνη απόλλωνα, λυγαριές, πασχαλιές, σχίνα, πικροδάφνες κτλ. Ραντεβού στην οδό Φαύνου, πάνω από τα σχολεία! Ελάτε με την οικογένεια και τους φίλους σας, με τις τσάπες και τα σκαλιστηράκια σας!», λένε στην πρόσκλησή τους.

H«Πόλη μου»κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebookΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instaneaγια καθημερινή και άμεση ενημέρωση