«Έχεις κρατήσει εισιτήρια από το Rock in Athens ή το παλιό σου Perfecto από το Μοναστηράκι; Βρίσκεις κι εσύ στις ντουλάπες της μαμάς σου πουκάμισα με βάτες και κορμάκια γυμναστικής; Έχεις παρακολουθήσει προεκλογικές ομιλίες του Ανδρέα κρατώντας πλαστική σημαία του ΠΑΣΟΚ; Έχεις ακόμα στα συρτάρια σου σχολικές εκθέσεις, τετράδια και ελέγχους;».

Αυτό ρωτούν οι διοργανωτές της μεγάλης συμμετοχικής έκθεσης για τα 80’s στην Ελλάδα – «GR80s, Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη» – και ταυτόχρονα καλούν τους πολίτες να συνδράμουν στην υλοποίησή της και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και να φέρουν στην Τεχνόπολη προσωπικά τους αντικείμενα και ενθύμια από τη θρυλική δεκαετία του ’80.

Και συνεχίζουν: «Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, έλα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για το πρώτο σου ραντεβού με τα GR80s! Η πρώτη μεγάλη συμμετοχική έκθεση για τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας στηρίζεται στη συνεισφορά σου. Ρούχα, παιχνίδια, έπιπλα, φωτογραφίες, παιχνίδια, οπτικοακουστικά ντοκουμέντα και οτιδήποτε άλλο έχεις κρατήσει και αγαπάς από τη δεκαετία του ’80 μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στα εκθέματα του «GR80s. Η Ελλάδα του Ογδόντα στην Τεχνόπολη».

Οι πολίτες θα μπορούν να φέρουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα τα δικά τους αντικείμενα και να δουν από κοντά όσα ήδη έχουν συγκεντρωθεί από τους διοργανωτές αλλά και και να ανταλλάξουν αναμνήσεις με όσους έχουν κάτι από το Ογδόντα. Η ομάδα των GR80s θα βρίσκεται εκεί για να παραλάβει τα αντικείμενά τους και να φυλάξει τις αναμνήσεις τους σε ασφαλές μέρος.

H«Πόλη μου»κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebookΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instaneaγια καθημερινή και άμεση ενημέρωση