Σπάνια εμφάνιση πελαργών στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μάκρης κατέγραψε πριν από μερικές ημέρες η ομάδα «Every Stork in Greece» που ασχολείται με τις παρατηρήσεις των συγκεκριμένων πουλιών στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει φτιάξει φωλιά πάνω σε στύλο της ΔΕΗ. Πελαργοί είχαν να εμφανιστούν στην περιοχή – όπως αναφέρει η ομάδα – εδώ και 51 χρόνια! Μάλιστα, κάποιοι σχολιάζουν ότι αυτή δεν αποκλείεται να είναι η πιο νότια φωλιά πελαργών στην Ελλάδα. Αρκετοί είναι οι πολίτες που «ανεβάζουν» φωτογραφίες από τις κινήσεις των πελαργών στη σελίδα που διατηρεί το γκρουπ στο facebook.

Η ομάδα Every Stork in Greece

Η ομάδα Every Stork in Greece δημιουργήθηκε στις αρχές της άνοιξης του 2012. Ο σκοπός του γκρουπ στο facebook είναι τα μέλη να κοινοποιoύν όλο και περισσότερο τις ειδήσεις, αναφορές, παρατηρήσεις και φωτογραφίες τους για τον κάθε πελαργό που βλέπουν στην Ελλάδα.
H«Πόλη μου»κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebookΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instaneaγια καθημερινή και άμεση ενημέρωση