Μέχρι τώρα υπήρχε ως μύθος που συνόδευε τις γυναίκες. Πηγαίνουν –λέει πάντα ο μύθος –στην τουαλέτα δυο δυο για να φρεσκαριστούν. Ο Βασίλης Κικίλιας όμως τον κατέρριψε.

Με ερώτηση που κατέθεσε χθες προς τον υπουργό Εσωτερικών και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντι στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ) που φυλάνε τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

Για να γίνω πιο σαφής, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει ότι οι αστυνομικοί των διμοιριών ενημερώθηκαν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν τους χώρους των γραφείων για τις βασικές προσωπικές τους ανάγκες, «μόνο έπειτα από επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και όχι σε αριθμό μεγαλύτερο των δύο ατόμων τη φορά, γιατί θα θεωρείται συνάθροιση».

«Είναι γνωστή η απέχθεια των κυβερνώντων απέναντι στους σκληρά εργαζόμενους αστυνομικούς της ΥΑΤ, αλλά τέτοιου είδους συμπεριφορές ξεπερνούν κάθε όριο λογικής» τονίζει ο Κικίλιας και συμπληρώνει ότι «η πράξη αυτή από πολλούς θεωρείται ως αντεκδίκηση για τη συμβολική κατάληψη – διαμαρτυρία που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στα γραφεία της Κουμουνδούρου ενόψει της ψήφισης του Ασφαλιστικού».

Για να είναι σίγουρος ότι θα ακουστεί πάντως η διαμαρτυρία του, ο γαλάζιος βουλευτής το πρωί κατέθεσε την ερώτηση στη Βουλή και το απόγευμα τα επανέλαβε στην Τατιάνα Στεφανίδου! Είναι κι αυτό ένα μέσο πίεσης…