Γκάζια, πολυτέλεια και άνεση υψηλών προδιαγραφών προσφέρει το νέο Volkswagen Passat TDI Bi-Turbo που κρύβει κάτω από το καπό του τον ισχυρότερο 2.0λιτρο τετρακύλινδρο Diesel όλων των εποχών.

Το νέο μοτέρ δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να πρωταγωνιστεί μόνιμα στην αριστερή λωρίδα με όπλο τους 240 ίππους. Το γερμανικό μοντέλο πέρα από την εξαιρετική άνεση στο εσωτερικό του και το τεχνολογικό του υπόβαθρο που προσφέρει ( η μακροσελής λίστα στα τεχνολογικά του τετρίπια φέρνουν ρίγη συγκίνησης στον υποψήφιο αγοραστή) χαρίζει μια μέγιστη ροπή των 500 Nm, που ουσιαστικά εκμηδενίζουν τις αποστάσεις και μεταφέρουν ατσαλάκωτους και ακούραστους τους επιβάτες.

Το νέο 2.0 BiTDI καταναλώνει μόλις 5,3 λίτρα/100χλμ (139gr CO2/km), ενώ εξασφαλίζει στο Passat κορυφαίες επιδόσεις, με επιτάχυνση 0-100 σε μόλις 6,1΄΄ και τελική ταχύτητα 240 χλμ/ώρα.

Το νέο Passat 2.0 BiTDI 240PS DSG 4MOTION διατίθεται σε ένα επίπεδο εξοπλισμού, το οποίο σε σχέση με τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό των υπόλοιπων εκδόσεων Passat, περιλαμβάνει: Προβολείς Full LED, Ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις (DCC), Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό εμπρός και πίσω (XDS+), Σύστημα επιλογής οδηγικού προφίλ, και Σύστημα εξατομίκευσης όλων των συστημάτων του αυτοκινήτου (key Personalization).

Η ενδεικτική λιανική τιμή με απόσυρση είναι 42.600 ευρώ.