Το Remote Control Parking είναι το νέο σύστημα που θα εξοπλίζει τη νέα σειρά 7 της BMW και θα διατίθεται για όλες τις νέες BMW της Σειράς 7 από το Μάρτιο του 2016.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στη νέα BMW Σειρά 7 να ελίσσεται σε χώρους στάθμευσης ή γκαράζ χωρίς κανέναν στο τιμόνι. Ο οδηγός ενεργοποιεί την ημιαυτόματη διαδικασία εμπρόσθιας κίνησης του αυτοκινήτου ή την όπισθεν για την είσοδο ή την έξοδο από ένα χώρο στάθμευσης από το εξωτερικό του αυτοκινήτου με τη βοήθεια του κλειδιού BMW Display Key.

Επίσης, από το Μάρτιο θα εμπλουτιστεί η νέα επτάρα – πέρα από τη νέα τεχνολογία που θα παρκάρει μόνη της το αυτοκίνητο – με έξι νέες εκδόσεις, Όπως, η BMW 740Li xDrive που κινείται με την ισχύ ενός εξακύλινδρου εν σειρά βενζινοκινητήρα τελευταίας γενιάς που αποδίδει 326 ίππους.

Χάρη στα βελτιστοποιημένα επίπεδα ελκτικής πρόσφυσης, η επιτάχυνση 0 - 100 χλμ/ώρα επιτυγχάνεται σε 5,2 δευτ. Η μέση κατανάλωση της BMW 740Li xDrive είναι 7,5 – 7,3 λίτρα/100χλμ και οι εκπομπές CO2 κυμαίνονται μεταξύ 174 και 169 γρ/χλμ (τιμές σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών, ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το ελαστικό που χρησιμοποιείται).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από