Η εξεύρεση χώρων στη Βουλή για να στεγαστούν βουλευτές, πολιτικοί αρχηγοί και πρώην πρωθυπουργοί συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Σύμφωνα με κοινοβουλευτικούς παράγοντες που δεν στερούνται πληροφοριών αναζητείται:
α) Ενα γραφείο για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα δεν αποκλείεται να είναι αυτό του Γιώργου Παπανδρέου. Εφόσον φυσικά ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεχθεί να μεταφερθεί σε άλλο χώρο του ίδιου διαδρόμου και συγκεκριμένα στο γραφείο δίπλα από την είσοδο των πρωθυπουργικών γραφείων όπου έως πρότινος στεγαζόταν το Γραφείο Τύπου της εκάστοτε κυβέρνησης.
β) Ενα γραφείο για τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων. Πιο πιθανός χώρος για να εγκατασταθεί ο Βασίλης Λεβέντης αναμένεται να είναι αυτός δίπλα από το Εντευκτήριο και απέναντι από το κυλικείο της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι αυτό, στο παρελθόν, αποτέλεσε γραφείο και της Αννας Ψαρούδα Μπενάκη - όταν έπαψε να είναι πρόεδρος του Κοινοβουλίου.
γ) Θα έχουμε αυξομειώσεις στα γραφεία των βουλευτών. Για παράδειγμα, η Δημοκρατική Συμπαράταξη - έχοντας αυξήσει τον αριθμό των βουλευτών της - χρειάζεται να μετακινηθεί σε μεγαλύτερο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες Το Ποτάμι, που πλέον αριθμεί λιγότερους βουλευτές, ίσως πάει σε μικρότερο. Ανάλογες διορθώσεις δεν αποκλείεται να γίνουν και στα γραφεία των βουλευτών της ΝΔ.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από