Η Citroën αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς τους οδηγούς με μια γκάμα τεχνολογιών που ακούν στο όνομα Connect Box. Πρόκειται για ένα σύσημα που περιλαμβάνεται στο νέο C4 και C5 καθώς και στα DS3 και DS5.

Το νέο σύστημα Citroën Connect Box χρησιμοποιεί μια ανεξάρτητη κάρτα SIM, που επιτρέπει την επικοινωνία του οδηγού/επιβατών μέσω μικροφώνου και των ηχείων του αυτοκινήτου με σωστικά μέσα σε περίπτωση ατυχήματος ή ακινητοποίησης λόγω βλάβης. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες ή και ο οδηγός μπορεί να προβεί σε κλήση έκτακτης ανάγκης, αυτόματα ή και χειροκίνητα – πατώντας το πλήκτρο SOS. Η κλήση χτυπάει στον πανευρωπαϊκό αριθμό ανάγκης 112

Επίσης, μπορεί να πραγματοποιηθεί κλήση για βοήθεια, σε περίπτωση βλάβης. Εδώ, το σύστημα Citroën Connect Box πραγματοποιεί κλήση στον αριθμό της οδικής βοήθειας της Citroën Assistance στην Ελλάδα (+302106727830). Μετά την κλήση, ο οδηγός συνεννοείται με το τηλεφωνικό κέντρο της οδικής βοήθειας μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου.

Και τέλος, υπάρχει και η υπηρεσία Eco Driving μαζί με το «Εικονικό Ιστορικό Service», όπου ο πελάτης μπορεί – μέσω της προσωπικής σελίδας να ενημερωθεί για την κατανάλωση καυσίμων του και των εκπομπών CO2 ενώ υπάρχει και ένας ηλεκτρονικός οδηγός παρακολούθησης και ελέγχου των service που έχουν γίνει και προτείνονται για το αυτοκίνητό του.