Το νέο Nissan Navara NP300 διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό, καινοτόμες τεχνολογίες, με μεγάλη off-road ικανότητα.

Το NP300 Navara εισάγει μια σειρά νέων τεχνολογιών στην κατηγορία των pick-up. Μεταξύ άλλων, στον εξοπλισμό του θα εφοδιάζεται με συστήματα Περιμετρικής Θέασης (Around View Monitor) και Αποφυγής Μετωπικής Σύγκρουσης (Forward Emergency Barking), χαρακτηριστικά καινοτόμα συστήματα των crossover της Nissan.

Το ταμπλό έχει επανασχεδιαστεί από το μηδέν, με μια νέα εμφάνιση που προσφέρει αυξημένη ευρυχωρία στην καμπίνα και μια πιο “ανοιχτή” αίσθηση. Είναι κατασκευασμένο επί Ευρωπαϊκού εδάφους και σχεδιασμένο για τις ειδικές απαιτήσεις και τις προτιμήσεις της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Ο νέος 2.3 λίτρων dCi κινητήρας πετρελαίου του νέου NP300 NAVARA είναι έως και 24% πιο αποτελεσματικός από αυτόν του απερχόμενου μοντέλου, ενώ αποτελεί τον πιο καθαρό σε ρύπους, αλλά και τον πιο οικονομικό σε κατανάλωση κινητήρα στην κατηγορία των pick-up.

Με ωφέλιμο φορτίο άνω του ενός τόνου σε όλες του τις εκδόσεις και με την εντυπωσιακή ικανότητα ρυμούλκησης των 3,5 τόνων, το νέο NP300 NAVARA είναι έτοιμο για να ανταπεξέλθει στις πιο σκληρές και απαιτητικές συνθήκες, είτε πρόκειται για εργασία ή για αναψυχή.