Μια σύγχρονη και λειτουργική εφαρμογή διαδικτύου που δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους να συμμετέχουν ενεργά στη βελτίωση της γειτονιάς τους υιοθέτησε ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης. Οι πολίτες μάλιστα θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή με την ονομασία IMCityEllArg από τα κινητά τους τηλέφωνα android και iphone.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος η εφαρμογή «Βελτιώνω την πόλη μου» έρχεται να «συνοδεύσει» τη γραμμή εξυπηρέτησης του Δημότη -15415- επιτρέποντας στους πολίτες «να επικοινωνούν διαδικτυακά, αλλά και μέσω smartphone, με τη δημοτική αρχή, και να αναφέρουν καθημερινά προβλήματα της πόλης, όπως σπασμένους κάδους απορριμάτων, καμένες λάμπες ηλεκτροφωτισμού, επικίνδυνα δέντρα, αδέσποτα ζώα ή εγκαταλελειμμένα οχήματα».

Η δημοσιοποίηση των αιτημάτων δίνει το δικαίωμα και σε άλλους πολίτες να ψηφίζουν αυτά που θεωρούν σημαντικά και να προσθέτουν τα δικά τους σχόλια και ιδέες.

Με τον τρόπο αυτό – αναφέρει ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης «οι υπηρεσίες του Δήμου καταφέρνουν να έχουν μια άμεση, επικαιροποιημένη και ακριβέστερη εικόνα των προβλημάτων, ενώ και οι δημότες που συμμετέχουν και βλέπουν να διορθώνονται τα θέματα που θέτουν, γίνονται πιο ενεργά μέλη της τοπικής κοινότητας και η αντιμετώπιση των προβλημάτων μετατρέπεται σε μια συλλογική προσπάθεια».

Η διαδικτυακή διεύθυνση της εφαρμογής είναι www.imc.elliniko-argyroupoli.gr

H«Πόλη μου»κοντά σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Follow us στο facebookΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ Instaneaγια καθημερινή και άμεση ενημέρωση