Ιδιαίτερα αισθητή θα είναι η παρουσία της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο 66ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, η Citroen θα έχει σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση το Cactus M, ένα κόνσεπτ μοντέλο εμπνευσμένο από το θρυλικό Mehari.

Επίσης, θα υπάρχει το πρωτότυπο Aircross , ένα πρωτοποριακό SUV που μπορεί να υπερηφανεύεται για την ιδιαίτερη εμφάνισή του.

Πιο δίπλα, θα υπάρχει η νέα γκάμα του C4 Cactus, καθώς έχει αναβαθμιστεί τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και με το νέο κινητήρα BlueHDi 100 S&S ETG6.

Στην κατηγορία των μικρών, η γαλλική φίρμα θα έχει το C1 σε νέους χρωματισμούς, καθώς και αναβαθμισμένο επίπεδο εξοπλισμού, με τις τεχνολογίες Active City Brake και Lane Departure Warning System να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Επίσης, θα υπάρχει το C4 με εμπρόσθια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED DRLs αλλά και το νέο Berlingo που θα φέρει πλέον νέο προφυλακτήρα με φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, νέα μάσκα, mirror screen οθόνη με σύστημα πλοήγησης, Active City Brake, καθώς και νέο κινητήρα BlueHDi 100 S&S με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Ιδιαίτερη μνεία θα γίνει και στο σύστημα πολυμέσων MyCITROËN Link, που φέρνει ουσιαστικά τα smartphone στο αυτοκίνητο, καθώς και τα Mobile Applications.