Η Skoda, μετά την σεντάν εκδοχή του καινούργιου Superb, παρουσίασε και την πιο πρακτική εκδοχή με χώρους που θα ζηλέψουν και τα μικρά βαν. Πρόκειται για την Superb Combi στην οποία ο τίτλος «Χίλιοι καλοί χωράνε» ταιριάζει γάντι. Το νέο μοντέλο, με τις ευκολίες της μαμάς VW, διαθέτει ακόμμη μεγαλύτερους χώρους και νέα γκάμα μοτέρ.

Σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, η νέα Skoda Superb Combi είναι κατά 80 χιλιοστά μεγαλύτερη, διαθέτει μακρύτερο μεταξόνιο (2.841 χλστ.), πλατύτερα μετατρόχια.

Το μεγάλο του ατού είναι και πάλι το τεράστιο σαλόνι, στο οποίο μπορούν να καθίσουν σταυροπόδι οι πίσω επιβάτες. Σε αριθμούς, το διαθέσιμο πλάτος εμπρός έχει αυξηθεί κατά 39 χιλιοστά, το ωφέλιμο ύψος ανέρχεται στα 995 χλστ. εμπρός και 1.001 χλστ. Επίσης, ο αέρας των επιβατών είναι στα 157 χλστ. Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 660 λίτρα (+27 λτ.) μέχρι το ύψος της εταζέρας και φτάνει τα 1.950 λίτρα με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Θα προσφέρεται με ντίζελ μοτέρ και βενζίνης. Συγκεκριμένα, οι βενζίνης είναι 1.4 TSI, 1.8 TSI, 2.0 TSI, και οι ντίζλε 1.6 TDI και 2.0 TDI απόδοσης από 120 έως 280 ίππους.