Τις τελευταίες ημέρες γίνεται συνέχεια λόγος για σύγκρουση της κυβέρνησης με την Πρόεδρο της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Λίγο η έντονη κριτική που άσκησε στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη για τη διαπραγμάτευση, λίγο η άρνησή της να καταθέσει στην Τράπεζα της Ελλάδος τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής, λίγο τα μπρος πίσω στη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την έγκριση του διορισμού ΔΣ της ΕΡΤ και οι φήμες για σύγκρουση ακόμη και με τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης, παρουσία μάλιστα του Πρωθυπουργού, οργίασαν.

Τώρα, τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα μαζέψουν.

Την αρχή έκαναν χθες το βράδυ συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα που υποστήριζαν πως όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, για να ακολουθήσει ανακοίνωση από το προεδρείο της ΚΟ που υποστηρίζει ότι «με βάση τους διακριτούς ρόλους του κάθε επιπέδου, αγωνιζόμαστε όλοι σταθερά για την απαλλαγή της χώρας και του λαού μας από τις καταστροφικές πολιτικές των Μνημονίων». Πάντως, συνήθως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.