Αφιερωμένος στο Χαμόγελο του Παιδιού είναι ο αυριανός αγώνας του 2ου Attika Run & Fun Grand Prix στη Βουλιαγμένη. Το Χαμόγελο του Παιδιού καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βοηθά ανήμπορα παιδιά και σε αυτόν τον σκοπό η οργάνωση του 2ου Attika Run & Fun Grand Prix, συμμεριζόμενη τις ανάγκες αυτού του εθελοντικού οργανισμού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, συμβάλλει από την πλευρά της και θα του αφιερώσει μέρος των εσόδων από τον αγώνα.

Στη Βουλιαγμένη θα διεξαχθεί ο τέταρτος αγώνας της φετινής σειράς, ο οποίος ξεκίνησε στον Πειραιά την 1η Μαρτίου, συνεχίστηκε στη Γλυφάδα στις 15 του ίδιου μήνα και μετά στο Παλαιό Φάληρο στις 5 Απριλίου, ενώ ολοκληρώνεται στον Αλιμο στις 24 Μαΐου. Σε κάθε αγώνα 10.000 μ. και 5.000 μ. στο πλαίσιο του 2ου Attika Run & Fun Grand Prix υπάρχει κατάταξη βάσει του χρόνου και αντίστοιχη βαθμολογία. Οι πρωταθλητές του Grand Prix θα αναδειχθούν μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα στον Αλιμο, καθώς στην τελική βαθμολογία του κάθε συμμετέχοντος θα υπολογιστεί το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις καλύτερες κούρσες του. Επιπλέον, σε κάθε διοργάνωση διεξάγεται και αγώνας 1.000 μ. για παιδιά Δημοτικού (Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξης).

Το αυριανό ραντεβού δίνεται στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης (δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου). Η εκκίνηση για τα 5 και 10 χλμ. θα είναι στις 10.00, και η εκκίνηση του 1 χλμ. για τα παιδιά θα είναι στις 11.35. Οσοι επιθυμείτε να γραφτείτε έστω και τελευταία στιγμή μπορείτε να το κάνετε αν προσέλθετε στις 08.15 στη γραμματεία του αγώνα. Φροντίστε πάντως να οπλιστείτε με αντηλιακό. Οσο για τη ζέστη, σκεφτείτε μόνο ότι μπορείτε εύκολα να κάνετε τη βουτιά σας μετά τον τερματισμό. Πληροφορίες στο www.feelgoodsports.gr.