Οι Κινέζοι περνάνε στην αντεπίθεση με ένα μοντέλο που κερδίζει τις εντυπώσεις, πρώτα με την εμφάνιση του και έπειτα με το τεχνολογικό του υπόβαθρο. Πρόκειται για ένα νέο SUV από την Qoros. Ονομάζεται Qoros 2 SUV PHEV Concept και καταφέρνει να ξεφύγει από τις παρωχημένες προτάσεις της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας χάρη στη σύγχρονη εμφάνιση του με φουτουριστικά στοιχεία.

Έχει μήκος 4,1 μέτρα, πλάτος 2 μέτρα και ύψος 1.55 μέτρα. Η σύγχρονη εξωτερική εμφάνιση του περνάει και στο εσωτερικό του μοντέλου, το οποίο χαρακτηρίζεται την μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα και τους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό μοντέλο, το οποίο θα μπορεί να μπαίνει στην πρίζα, όταν οι μπαταρίες ξεφορτίζονται. Το Qoros 2 SUV PHEV Concept εφοδιάζεται με επόμενης γενιάς turbo κινητήρα βενζίνης μικρής χωρητικότητας για την κίνηση των εμπρός τροχών και δύο ηλεκτροκινητήρες για την κίνηση των πίσω τροχών.

Οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες στο δάπεδο του οχήματος, που επιτρέπουν την κίνηση του οχήματοςμέσω της χρήσης ηλεκτρικής ενέργειας.