Είναι από τα πιο πρωτότυπα μοντέλα που έχουμε δει έως σήμερα. Η Foodtruck παρουσιάστηκε στο Παρίσι και πρόκειται για ένα πρωτότυπο όχημα που συνδυάζει νέες καινοτόμες εμπειρίες προσφέροντας υψηλής ποιότητας γρήγορα γεύματα.

Το Foodtruck εμπνεύσθηκε και σχεδιάστηκε από το Peugeot Design Lab. Το αυτοκινούμενο ρεστοράν θέλει να προβάλλει με αυτόν τον τρόπο την εμπειρία της Peugeot στην κατασκευή αυτοκινήτων που ξεκίνησε πριν από δύο αιώνες σε συνδυασμό με την εξαιρετική κουζίνα της! Να τονιστεί ότι, η Peugeot ξεκίνησε την πορεία της το 1810 με την κατασκευή μηχανισμών άλεσης ενώ αργότερα παρουσίασε τον πρώτο μύλο πιπεριού.

Στα ατού του Food Truck είναι οι μικροί σε μήκος εμπρός και πίσω πρόβολοι που εξασφαλίζουν εξαιρετική ευελιξία, ενώ το μακρύ μεταξόνιο προσφέρει απίστευτα μεγάλο χώρο φόρτωσης.

Ο οδηγός – καντινιέρης μπορεί να αναδιπλώσει το γαλλικό «πολυμοντέλο», που διπλασιάσει το μέγεθος του και προσαρμόζεται στον περιβάλλοντα χώρο. Το Foodtruck διαθέτει ότι χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες 30 ατόμων περιλαμβάνοντας μία σειρά από τραπεζάκια κάτω από τέντες. Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθούν την κάθε κίνηση του σεφ χάρη σε μία οθόνη 46’’ ενώ από ηχεία καλύπτονται οι ήχοι πχ του σεφ που κόβει με το μαχαίρι τα εδέσματα κ.α.