Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας PLAY, συμφερόντων του Πάνου Γερμανού, αναδείχθηκε σε Retailer of the Year στην αγορά της Πολωνίας. Το δίκτυο της PLAY, που αριθμεί 1.000 καταστήματα, ξεχώρισε για τη στρατηγική ανάπτυξης του brand και του εμπορικού δικτύου, συμπεριλαμβανομένου και του αριθμού σημείων πώλησης.

Ο θεσμός των Retail Awards διεξάγεται εδώ και 4 έτη στην Πολωνία αναδεικνύοντας τα εμπορικά δίκτυα και τα εμπορικά κέντρα που έχουν επιδείξει υψηλή αποτελεσματικότητα τόσο σε επίπεδο μάρκετινγκ όσο και σε επίπεδο εξυπηρέτησης.

Ο Κώστας Καραφωτάκης, γενικός διευθυντής του Ομίλου Olympia, σχολίασε σχετικά: «Η PLAY διαγράφει μια πραγματικά εντυπωσιακή πορεία, γι’ αυτό και λαμβάνει ακόμα μία διάκριση, αυτή του Retailer of the Year. Δεν είναι τυχαίο που έχει καταφέρει να πάρει μερίδιο 20% μέσα σε μόλις έξι χρόνια δραστηριοποίησής της στην αγορά της Πολωνίας. Σε καμία άλλη τηλεπικοινωνιακή αγορά ο παίκτης που εισέρχεται ως καινούργιος, δεν έχει καταφέρει αυτό που κατάφερε η PLAY, δηλαδή να αλλάξει τα μερίδια».