Παναγιώτης Κουρουμπλής
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στον Βήμα FM, για την ίδρυση της Σοσιαλιστικής Τάσης  
«Δεν είναι μια συνιστώσα. Είναι μια τάση. Ηταν άλλο πράγμα οι συνιστώσες και άλλο είναι η τάση. Θέλουμε να κάνουμε ένα κόμμα που θα λειτουργεί η εσωκομματική δημοκρατία, να μην ενοχοποιείται η διαφορετική άποψη και τα κρίσιμα ζητήματα να είναι αποτέλεσμα παραγωγικού και συνθετικού διαλόγου. Σπεύδω, βεβαίως, να πω ότι οι πολιτικές θέσεις του κόμματος θα εκφέρονται με ενιαίο τρόπο».
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, στην Κοινωνία Ωρα Mega
«Οι συγχωνεύσεις των νοσοκομείων, που δυστυχώς είναι μεταρρυθμίσεις και τις κάναμε μνημονιακές υποχρεώσεις γιατί αργήσαμε πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και καθυστερήσαμε, σήμερα πρέπει να υλοποιηθούν. Ο κόσμος αυτός θα πάει όλος σε άλλα νοσοκομεία, δεν θα απολυθεί κανένας».
Δημήτρης Κούρκουλας
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, στον 9,84
«Θεωρώ ότι είναι λάθος βάση για συζήτηση το εάν η Ελλάδα δεν υπήρχε στο ευρώ. Είναι μία σοβαρή συζήτηση, πολύ σημαντική, η οποία όμως δεν μπορεί να απαντηθεί με ένα ναι ή ένα όχι. Πρέπει να δει κανείς τα πράγματα πολύ πιο βαθιά. Απλώς επαναλαμβάνω ότι η Γερμανία ήταν η πρώτη η οποία παραβίασε και αρνήθηκε να υποστεί τις συνέπειες της παραβίασης του Συμφώνου Σταθερότητας».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από