Αννα Δαμιανίδη
Δημοσιογράφος, συγγραφέας, με θητεία στην ΕΡΤ (ΕΡΑ) και σε εφημερίδες («Η Αυγή», «ΤΑ ΝΕΑ»). Σπούδασε νομικά και γαλλική λογοτεχνία στη Θεσσαλονίκη και δημοσιογραφία στο Παρίσι.
Ανδρέας Ζούλας
Δημοσιογράφος (από το 1965). Εχει εργασθεί ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος αθηναϊκών εφημερίδων. Διετέλεσε αρχισυντάκτης στην «Καθημερινή» και στο ΑΠΕ. Πτυχιούχος πολιτικών επιστημών της Παντείου.
Τατιάνα Καραπαναγιώτη
Παραγωγός ταινιών, εκπομπών και ντοκιμαντέρ, το 2011 ορίστηκε αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Τον Μάιο του 2012 διετέλεσε υπηρεσιακή υπουργός Πολιτισμού.
Λουκάς Καρυτινός
Μαέστρος (με σπουδές στο Ωδείο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Δυτικού Βερολίνου και στο Μοτσαρτέουμ του Ζάλτσμπουργκ, είναι διπλωματούχος της Νομικής Αθηνών), από το 1985 εργάζεται στην Εθνική Λυρική Σκηνή. Μουσικός διευθυντής το 1992, την περίοδο 1999- 2005 διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής της.
Σίµος Ε. Σιµόπουλος
Καθηγητής αλλά και πρύτανης  στο Τμήμα Μηχανολόγων -  Μηχανικών του ΕΜΠ. Η ερευνητική του δραστηριότητα επικεντρώνεται στη ραδιοπεριβαλλοντική ανάλυση και στα ενεργειακά συστήματα. Το έργο του για τη ρύπανση από το ατύχημα του Τσερνόμπιλ έχει τύχει διεθνούς αναγνώρισης. Το 2012 διετέλεσε υπηρεσιακός υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Θεόδωρος Φορτσάκης
Πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών, με σπουδές νομικής σε Ελλάδα - Γαλλία, έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού (2000-2003), εμπειρογνώμων του Συμβουλίου της Ευρώπης (1998-2004) και σύμβουλος πρωθυπουργού σε θέματα Διοικητικού Δικαίου (1990- 1991).
Χρήστος Χωµενίδης
Συγγραφέας, αρθρογράφος ελληνικών εφημερίδων και περιοδικών. Το 2013 η Μασσαλία - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης τον επέλεξε για να εκπροσωπήσει τους έλληνες συγγραφείς.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από