Στο Eurogroup, προς το παρόν παραμένουμε! Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Πώς θα παραμείνουμε και στη… Γιουροβίζιον!

Μια λύση υπάρχει στην άδικη απόφαση του οικονομικού επιτελείου να καταργηθούν οι φοροαπαλλαγές στις οικογένειες με παιδιά! Να περιμένουν οι οικογένειες αυτές, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους! Τόσο απλό!

Κάθε φορά, βρίσκουνε μια καινούργια ορολογία σχετικά με το χρέος για να μας μπερδέψουνε και να μην ξέρουμε αν είναι για το καλό μας ή για το κακό μας. Τώρα κυκλοφόρησε το… «Επαναγορά ομολόγων!». Και όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!

Αντώνης Σαμαράς: «Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει!». Στράτααα, στρατούλααα..!

Ακούσαμε ότι φέτος τα Χριστούγεννα ο υπουργός Οικονομικών σκοπεύει να φορολογήσει και τον χρυσό που θα μεταφέρει ο Μάγος στον Χριστούλη…

Ασε που τον συγκεκριμένο Μάγο που θα μεταφέρει τον χρυσό, αν δεν πέσει θύμα κλοπής, μπορεί να τον σταματήσει στον δρόμο του κάποιος απ’ αυτούς που αγοράζουν χρυσό και να του κάνει κάποια συμφέρουσα πρόταση.

Συνδικάτο με ταξί μόνο για Ελληνες ιδρύει η Χρυσή Αυγή. Μεταξύ μας… Από τον Με-ταξά γρήγορα φτάσανε στο με-ταξί!

Από γκραφίτι σε τοίχο στο Γκάζι «Χρυσαυγίτη – Χρυσαυγίτη… η μαμά σου βλέπει τούρκικα στο σπίτι!..».

Η Αλβανία γιόρταζε αυτές τις ημέρες τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της! Αμποτε και στα δικά μας.

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, δήλωσε στην Αυλώνα με την αφορμή των 100 χρόνων από την ανεξαρτησία της χώρας του, ότι μιλάει για την… Αλβανία όλων των αλβανικών εδαφών. Από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο και από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα! Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του αυτή, ένας μεγάλος ανεμοστρόβιλος τάραξε την παραλιακή λεωφόρο της Πρέβεζας. Εγιναν πολλές καταστροφές σε ΔΕΗ, ΟΤΕ και σε όλη τη βιομηχανική ζώνη της Πρέβεζας. Λένε ότι ο ανεμοστρόβιλος αυτός βγήκε από τη θάλασσα. Εμείς όμως, έχουμε βάσιμες υποψίες ότι βγήκε από το στόμα του αλβανού Πρωθυπουργού.

Πρέσινγκ για ανασχηματισμό. Φουντώνουν οι φήμες καθημερινά, για ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Εμείς πάντως, τον μόνο ανασχηματισμό που βλέπουμε, είναι εκείνον στους μισθούς, τις συντάξεις και στη ζωή μας!

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στους κόλπους της Εκκλησίας, σχετικά με τους σκοτεινούς έως μαύρους τραπεζικούς λογαριασμούς από ανεξιχνίαστες πηγές εσόδων μητροπολιτών και άλλων κληρικών. Αντε να βρεις τώρα που βρέθηκαν λογαριασμοί ανάμεσα σε Αγία Τράπεζα και στην τράπεζα της γειτονιάς τους…

Αυτές τις ημέρες στην Πύλο, έχει φτάσει μια μεγάλη φουρνιά από αλλοδαπούς σκούρου χρώματος, που ψάχνουν για δουλειά! Είναι διατεθειμένοι να κάνουν το οτιδήποτε για να επιβιώσουν. Εχουν φτάσει μάλιστα στο τραγικό σημείο να έχουν ένα πλακάτ στο στήθος τους που γράφει: «Στους τέσσερις, ο ένας τζάμπα!».

«Plan B» μπορεί να υπάρχει… «Life B» όμως σίγουρα δεν υπάρχει.