Ο Αντώνης Σαμαράς βλέπει σημάδια ανάκαμψης εντός του 2013! Δεν μας λέει μόνο… τι μέρα και τι ώρα;

Εφάπαξ: Πρώτα κούρεμα, ύστερα φόρος! Παλιά το παίζαμε αλλιώς: Πρώτα κούρεμα, ύστερα… φάπα!

Σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2012, τιμάμε την επέτειο των 39 χρόνων από το Πολυτεχνείο, με έναν βουλευτή της Χρυσής Αυγής (Κων. Μπαρμπαρούσης) να διώκεται ποινικά για παράνομη βία, απρόκλητη φθορά, αντιποίηση αρχής και παραβίαση του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων. Τριάντα εννέα χρόνια από τότε… Καλά μας σαράντα!

Και νέα λίστα της HSBC, με ονόματα ελλήνων καταθετών της στο νησί Τζέρσεϊ! Τελικά πολύ… μαρτυριάρα αυτή η τράπεζα..!

Πιο… γερμανικό δεν θα μπορούσε να είναι το όνομα του γερμανού προξένου που προπηλακίστηκε στη Θεσσαλονίκη από Ελληνες: Χανς Φούφτελ. Μας θύμισε πρωταγωνιστή σε σχετική ταινία του… Τζέιμς Πάρις!

Αντώνης Αραβαντινός, αντιπρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές του Κορυδαλλού: «Μέσα στις φυλακές λειτουργεί πτέρυγα ξενοδοχείου πέντε αστέρων και οι πλούσιοι κρατούμενοι τυγχάνουν προνομιακής αντιμετώπισης!». Και δεν είπε και το κυριότερο: Οτι δηλαδή και στον εξωτερικό χώρο λειτουργεί και ελικοδρόμιο για όσους κρατούμενους θέλουν να αποδράσουν…

Ο Πρωθυπουργός μας μιλάει με τον Θεό. Ο βουλευτής Γιώργος Κασαπίδης μιλάει με τον πνευματικό του. Και εμείς, προσευχόμαστε: Βοήθα Παναγιά!

Καναδός, που ήταν 12 χρόνια σε κώμα, μπόρεσε να επικοινωνήσει ξανά με τους οικείους του. Οπότε αν περιμένουμε κι εμείς άλλα 12 χρόνια, μπορεί να έχουμε ξανά ελπίδες.

Παραμένουν άφαντοι 12.788 συνταξιούχοι του ΙΚΑ. Ετσι αποκτήσαμε και τη λίστα των χαμένων συνταξιούχων!

Επίσης, όπως παραδέχεται το υπουργείο Οικονομικών, άγνωστοι παραμένουν οι 500.000 που δεν πλήρωσαν το τέλος ακινήτων. Ετσι έχουμε και τη λίστα των άγνωστων οφειλετών! Οσο για τους άλλους, που πλήρωσαν αμέσως, φτιάχνουν τη λίστα των… γνωστών… (αποσιωπητικά).

Στη φορολόγηση των πλουσίων Αμερικανών επιμένει ο Μπαράκ Ομπάμα. Αντιθέτως οι Τροϊκανοί επιμένουν στη φορολόγηση των φτωχών Ελλήνων..! Διαφορές αντιλήψεων…

Ξέρετε πού την πάτησε ο παραιτηθείς διευθυντής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους και αποκαλύφθηκε η εξωσυζυγική του σχέση με την Πόλα Μπρόντουελ; Οταν μπήκε στην μέση και άλλη μια γυναίκα! Τη γυναίκα σου την ξεγελάς και την απατάς, τη φιλενάδα σου… ποτέ!

Μύρισαν Χριστούγεννα! Γέμισαν οι δρόμοι σκουπίδια!

Χαμός γίνεται αυτές τις ημέρες στην κυβέρνηση για το ποιες πρέπει να είναι οι προϋποθέσεις για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας! Ναι! Ναι! Και όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θέλουν να πάρουν την… ελληνική ιθαγένεια!

Σε 1.000.000€ φτάνει η τηλεφωνική σπατάλη που χρεωνόμαστε για τα κινητά τηλέφωνα των υπουργείων! Και εσείς περιμένετε στο ακουστικό σας για να μάθετε πόση γίνεται η σύνταξή σας των… 350€ τον μήνα..!

Οι Απάτσι είναι νομαδική φυλή Ινδιάνων που αποτελείται κυρίως από αμερικάνους πρόσφυγες και που επικοινωνεί κυρίως με τη γλώσσα των Απάτσιαν! Αντίθετα, τα ελικόπτερα Απάτσι είναι επιθετικά ελικόπτερα, που στην Ελλάδα πέφταν σαν τις μύγες, επειδή οι υπουργοί Αμυνας που τα αγόραζαν επικοινωνούσαν μόνον με τη γλώσσα του… μαύρου χρήματος!

Αποκωδικοποιήθηκε το DNA του χοίρου και βρέθηκαν νέες συγγένειές του με τον άνθρωπο. Και μη… χοιρό-τερα.