Η τρόικα μας προειδοποιεί: «Θέλετε τη δόση; Περικόψτε την Υγεία σας»! Δηλαδή, μας λέει: «Αν θέλετε να ζήσετε, πρέπει πρώτα να πεθάνετε!».

Αντώνης Σαμαράς: «Μίλησα ακόμη και με τον Θεό. Δεν γίνεται τίποτα καλύτερο!». Αυτή ήταν η πρόσφατη δήλωση του Πρωθυπουργού σε συνεργάτη του σχετικά με τα μέτρα της τρόικας. Και είναι γνωστό όταν οι πολιτικοί στους πολίτες και οι γιατροί στους ασθενείς τους επικαλούνται τον Θεό, τότε τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ πολύ άσχημα…

Πέρασε και η 31η Οκτωβρίου που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα της Αποταμίευσης. Στην Ελλάδα την γιορτάσαμε με 83,5 δισ. ευρώ λιγότερες καταθέσεις στις τράπεζες τα τελευταία 3 χρόνια… Να πούμε και του χρόνου;

Είναι γεγονός: Ολοι την ξεκοκαλίσαμε τη λίστα Λαγκάρντ. Τα ονόματα ένα ένα. Η δικαιολογία μας ήταν ότι ψάχναμε για πολιτικά ονόματα. Η πραγματικότητα ήταν ότι ψάχναμε για… γνωστούς μας!

Ανεξαρτητοποιήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ οι Μ. Κασσής και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Σε λίγο, φοβάμαι ότι οι ανεξάρτητοι του ΠΑΣΟΚ θα είναι περισσότεροι από τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Καμμένου…

Πολύ φοβάμαι ότι από Μπένυ θα γίνει… Βγαίνει!

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη έρχονται και τα τέλη κυκλοφορίας. Ομως έχει προηγηθεί με την ολοένα αυξανόμενη κατάθεση των πινακίδων το τέλος της κυκλοφορίας..!

Ολα δείχνουν ότι η ΔΗΜΑΡ πάει σε διαζύγιο με την κυβέρνηση. Να μην ξεχάσουμε πριν χωρίσουνε να περάσουν από τον συμβολαιογράφο για να πληρώσουν το χαράτσι των 50 ευρώ για το διαζύγιο…

Μειώσεις κατά 25% στις συντάξεις. Παρακαλώ, μπορείτε να μας δώσετε τις μειώσεις και να κρατήσετε τις συντάξεις;

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στα μέσα ενημέρωσης. Επαναλαμβανόμενες 24ωρες ανεργίες στα μέσα διαβίωσης..!

Πελέκη, πες αλεύρι… Η Βίκυ σε γυρεύει..!

Πολλά ΟΧΙ μας πέσανε αυτόν τον καιρό. Τη μια ημέρα είχαμε το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου από τον Μεταξά και την άλλη το ΟΧΙ της 29ης Οκτωβρίου από την ΔΗΜΑΡ για τα εργασιακά..!

Από μικρή έρευνα που έκανα στις αναγγελίες γάμων στα «Κοινωνικά» παρατήρησα τα εξής: Πρώτον: Εχουν αυξηθεί οι μεικτοί γάμοι Ελλήνων με αλλοδαπούς που ζουν στην χώρα μας. Δεύτερον: Οι πιο πολλοί είναι από άνδρες Ελληνες που παντρεύονται γυναίκες από Ρωσία, Ρουμανία, Σερβία, Πολωνία. Τρίτον: Σαφώς λιγότεροι είναι οι γάμοι των Ελληνίδων με αλλοδαπούς. Και μόνον σ’ αυτήν την περίπτωση, βλέπουμε ότι οι επιλογές τους είναι με άνδρες από Πακιστάν, Μπανγκλαντές, Αίγυπτο… Και τέταρτον: Δεν υπάρχουν καθόλου μεικτοί γάμοι με άτομα από Κίνα και Ιαπωνία!

«…Μην αμελήσετε. Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον μας θα έχει πολλή… ιδιωτικοποίηση..!». (Συγγνώμη Μιχάλη Κατσαρέ. Η αλλαγή έγινε ποιητική αδεία).