Ο Πολ Τόμσεν αρρώστησε! Επαθε πνευμονία! Του χρειάζεται να τον στείλουμε για τα φάρμακά του στον… ΕΟΠΥΥ!

Τέτοιες ημέρες πριν από 72 χρόνια, την 28η Οκτωβρίου 1940, οι Ελληνες έλεγαν Οχι στον ιταλικό φασισμό… Σήμερα οι Ελληνες, μαζί με τους Ιταλούς, λένε Οχι στον γερμανικό… μερκελισμό!..

Ρώτησα μια φίλη μου:

«Τι σύνταξη παίρνεις;»

Και μου απάντησε πολύ εύστοχα:

«Τι μέρα και τι ώρα!..».

Γ. Παπακωνσταντίνου: «Δεν ξέρω πού έχω βάλει το πρωτότυπο CD της Λαγκάρντ»! Κύριε πρώην υπουργέ μου, καμιά πιο πρωτότυπη δικαιολογία δεν βρίσκατε; Αυτά τα λέγαμε στη δασκάλα μας στο δημοτικό! Γιατί βέβαια από γυμνάσιο και πάνω δεν… έπιανε!

Και το τελευταίο… «Κυβερνητική συνοχή!». Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Νίκος Σταυρογιάννης και από τη ΔΗΜΑΡ ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης!..

Κουίζ: «Τι είπαν Κασιδιάρης, Καιάδας, Ηλιόπουλος, μόλις άκουσαν ότι θα γίνει άρση της ασυλίας τους»; Απάντηση: ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ!

Αιχμηρός, δηκτικός, πολλές φορές και προσβλητικός για κάποιους εμφανίζεται τελευταία πολύ συχνά στις συνεντεύξεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Τα χρόνια που ζούσε στο Παρίσι οι φίλοι του μετέφραζαν το επίθετό του: Πάν-καλος σε Τρε-μπον! Αραγε σήμερα πώς θα το μετέφραζαν;

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου υποστηρίζουν ότι η γυμναστική ωφελεί τον εγκέφαλο! Στην Ελλάδα, πάλι, έχουμε πολλά παραδείγματα… ανθρώπων που παρότι γυμνάζονται εντατικά όλη τους τη ζωή δεν… ωφελήθηκε ο εγκέφαλός τους…

Δεν μας φθάνανε οι τουρκικές διεκδικήσεις στο Αιγαίο, τώρα μας διεκδικούν οι γείτονες και τον κουραμπιέ Καβάλας! Εχουν δίκιο οι Τούρκοι. Αν κρίνουμε από τα τουρκικά σίριαλ που μας σερβίρουν, τότε σίγουρα οι κουραμπιέδες είναι τούρκικοι!

Ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης δήλωσε ότι οι μετανάστες προσβάλλουν την αισθητική του! Ετσι μάθαμε ότι οι αετοί κάποιες φορές πεθαίνουν όχι στον αέρα, αλλά στη γη!..

Κυκλοφορεί: «Το όριο συνταξιοδότησης κλειδώνει στα 3 χρόνια μετά τον θάνατο»!

Βασικά, τα αμερικανικά ντιμπέιτ δεν είναι μονομαχία δύο προσώπων. Είναι μονομαχίες πολυάριθμων προσώπων που κρύβονται πίσω από επικοινωνιολόγους, διαφημιστές, ψυχολόγους, που έχουν συμβουλεύσει όχι μόνο τι θα πουν οι δύο υποψήφιοι, αλλά και πώς θα το πουν, τι κινήσεις θα κάνουν, πώς θα χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα του σώματος, πότε θα γελάσουν, πότε θα αστειευθούν, ακόμη και πότε θα δείξουν συγκίνηση… Μαριονέτες οι υποψήφιοι που θα κρίνουν, όταν εκλεγούν, για τις ζωές μας!..

Ο ΕΦΕΤ αντιτίθεται στη διάθεση των ληγμένων τροφίμων! Δεν είδα όμως κανέναν να αντιτίθεται στην κυκλοφορία των ολοένα αυξανόμενων ληγμένων ανθρώπων!

Τα μεσάνυχτα της Κυριακής θα πρέπει να βάλουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω! Αν μπορούσαμε να βάλουμε και τις ζωές μας μερικά χρόνια πίσω, τι καλά που θα ήτανε!..