Ταξιδάκι στην Αθήνα ήρθε ο Στρος-Καν και ξεφάντωσε σε μαγαζί της Γλυφάδας! Εμαθε, φαίνεται, ότι… διαπραγματευόμαστε και… πλάκωσε και ο Ντομινίκ!

Μαχαίρι σε κύριες, επικουρικές, δώρα και επιδόματα! Τώρα θα καταλάβουμε τι σημαίνει να φθάσει το μαχαίρι στο κόκαλο!

Τελικά τον φράκτη που κτίζαμε στον Εβρο για να εμποδίζει τους λαθρομετανάστες να μπαίνουν στη χώρα μας τον τοποθετήσαμε στο… Σύνταγμα! Ναι, ναι, στο Σύνταγμα, για να εμποδίζει τους αγανακτισμένους Ελληνες να διαδηλώνουν έξω από τη Βουλή!..

Ενα Γραφείο Τελετών στα Τρίκαλα έγινε σπόνσορας ποδοσφαιρικής ομάδας. Αλλά και ένας οίκος Ανοχής έγινε σπόνσορας σε ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας! Και καλά οι πρώτοι, θα γράφουν στις φανέλες τους το όνομα του Γραφείου• οι δεύτεροι όμως τι θα γράφουν; Ρίτσα; Πίτσα; Τούλα;

Και καλά, στη Λάρισα η ποδοσφαιρική ομάδα με τις εταίρες και τους οίκους Ανοχής βολεύτηκε! Να δούμε εμείς εδώ στην Αθήνα τι θα κάνουμε με τους κυβερνητικούς εταίρους και τους Οίκους Αξιολόγησης…

Τριακόσιοι «συνταξιούχοι» δεν προσήλθαν για να απογραφούν. Είναι κυριολεκτικά άφαντοι! Ισως έχουν πάει να συμπαρασταθούν στους «τυφλούς» συναδέλφους τους στη Ζάκυνθο!..

Από τοίχο στο Διαδίκτυο: «Στις τράπεζες πλέον πιο πολύ ξαφνιάζονται όταν ακούσουν «κατάθεση» παρά «ληστεία»».

Τη Δευτέρα που θα μας ανακοινωθούν τα νέα οικονομικά μέτρα είναι και η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι»! Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Ο τίτλος είναι εμπνεύσεως του σκηνοθέτη και δεν βρέθηκε γραμμένος σε κάποιον αρχαίο πάπυρο!..

Προσεχώς Βουλγάρες! Θυμάστε τη συγκεκριμένη επιγραφή που βρισκόταν σε πολλά μπαράκια της επαρχίας πριν από λίγα χρόνια; Ε, τώρα λόγω κρίσης μεταλλάχθηκε σε «Προσεχώς βουλγαρικά καυσόξυλα!». Βλέπετε, η τιμή του πετρελαίου εκτόξευσε τις πωλήσεις των ελληνικών καυσοξύλων και ξεμείναμε απ’ τα ντόπια!

Ελεγε ο Μάνος Χατζιδάκις, που αυτόν τον καιρό συμπληρώνονται 87 χρόνια από τη γέννησή του: «Να φοβάστε όσους είναι συνεπείς στα ραντεβού τους! Είναι ύποπτοι!». Το κακό είναι πως και οι τροϊκανοί και ο κ. Τόμσεν είναι πολύ… συνεπείς στα ραντεβού τους!

Πάμε στοίχημα; Ολη αυτή η κινητοποίηση του ΣΔΟΕ για τους 32 βουλευτές, που ελέγχονται για οικονομικό πλουτισμό ανεξήγητο, θα δείξει στο τέλος μόνον έναν ένοχο! Ποιον; Μα τον Ακη Τσοχατζόπουλο!

Τριάντα δύο βουλευτές ελέγχονται απ’ το ΣΔΟΕ για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Θυμάστε τη διαφήμιση απορρυπαντικού… 32 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip!

Να μου το θυμηθείτε: Μετά τον μπλόγκερ με τον Γέροντα Παστίτσιο, θα ξεφυτρώσουν πλείστοι καινούργιοι: ο Γέροντας Καρμπονάριος, ο Γέροντας Μπούκοβος, η Οσία Γαλοπούλα, ο Οσιος Μπουρεκάκιος. Ηταν να μη γίνει η αρχή…

Ακούσαμε ότι οι γνωστοί σεφ Μαμαλάκης, Μπαρμπαρήγου και Σκαρμούτσος κατέθεσαν μήνυση για τη διαπόμπευση του παστίτσιου από τον Γέροντα Παστίτσιο!..