Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο Αντι Ουίλιαμς, ο τραγουδιστής του «Moon River», το οποίο έγινε γνωστό από την ταινία «Πρόγευμα στο Τίφανις» (με την Οντρεϊ Χέπμπορν) και του χάρισε ένα Οσκαρ το 1962. Ο τραγουδιστής, που άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στο Μπράνσον του Μιζούρι, έπασχε από καρκίνο της ουροδόχου κύστεως.

Ο Αντι Γουίλιαμς ξεκίνησε την καριέρα του από παιδί, καθώς αρχισε να τραγουδάει σε ηλικία οκτώ ετών μαζί με τα αδέλφια του και ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’40 οι Williams Brothers πρωταγωνιστούσαν σε μιούζικαλ. Ακολούθησε σόλο καριέρα τη δεκαετία του ’50. Στα 60s, ήρθε η επιτυχία του «Moon River» του Χένρι Μαντσίνι (γνωστού και από το θέμα του «Ροζ Πάνθηρα») και παράλληλα άρχισε τηλεοπτικές εμφανίσεις, καθώς από το 1962 ως το 1971 παρουσίαζε το Andy Williams Show. To 1967 τραγούδησε το εμβληματικό τραγούδι της «Music to watch girls go by», ενώ τo 1970 ερμήνευσε το «Where do I begin» για τη θρυλική ταινία «Love Story».

Την περιπέτεια της υγείας του την ανακοίνωσε ο ίδιος πέρυσι τον Δεκέμβριο κατά τη διάρκεια ενός σόου στο Μιζούρι, ενώ τις τελευταίες ημέρες του τις πέρασε στο σπίτι του με τους δικούς του.