«Πού θα δω τους Thievery Corporation φέτος;» ρωτάει θαυμαστής του δαιμόνιου διδύμου της ηλεκτρονικής μουσικής, από αυτούς που γεμίζουν θέατρα και συναυλιακούς χώρους σταθερά για να δουν το σχήμα από την Ουάσιγκτον στα μέρη μας.

«Εύκολο. Θα πας ποτάμι». Οπως και για άλλα πολλά μουσικά θέματα που και για τη φετινή χρονιά στήνουν σκηνές σε όχθες ποταμών και παραποτάμων.

Στην παραδοσιακά εναλλακτική συνάντηση στο Νεστόριο, στο 34ο φέτος Ρίβερ Πάρτυ που έχει τους φανατικούς του οπαδούς, θα εμφανιστούν μαζί με τους Thievery πολλοί ακόμη.

Στην εποχή της κρίσης και της ύφεσης, τα πακέτα «Πάρτι στο Ποτάμι» μοιάζουν δελεαστικά. Διακοπές και συναυλίες σε ένα. Παρέες, αντίσκηνα, μουσικές και αντικουνουπικά. Ο Αλιάκμονας, ο Αρδας, τα ποταμάκια της Δράμας υποδέχονται εκδρομείς και μουσικόφιλους.

Τις πρώτες πέντε ημέρες του Αυγούστου (1- 5) ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Χάρις Αλεξίου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, οι GAD, οι Going Through, οι Vegas αλλά και οι Thievery Corporation και Nouvelle Vague είναι μόνο μερικοί από εκείνους που θα συναντήσουν το κοινό τους στο Νεστόριο.