Το δέμα που έφτασε στο γραφείο, περιείχε το CD του Χρήστου Δάντη «Τα δικά μας τραγούδια», το οποίο είχε την ευγένεια να στείλει, μαζί με ένα σημείωμα («Για την πληρέστερη ενημέρωσή σου. Με εκτίμηση – εφόσον νιώθεις ανεξάρτητος δημοσιογράφος»), ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στιχουργός Βασίλης Καπερνάρος.

Εχει, προφανώς, εκτιμήσει δεόντως ο διαπρεπής νομικός (κάποιοι τον έχουν χαρακτηρίσει και «δικηγόρο των σταρ») την αναφορά του ονόματός του – από πρόσφατο ενυπόγραφο ρεπορτάζ των «ΝΕΩΝ» – στην χορεία των ονομάτων καλλιτεχνών που έχουν καταλάβει έδρανα στο νέο ελληνικό Κοινοβούλιο. Και αυτό χάρη στους στίχους του για τραγούδια τα οποία ασκούν δριμεία κοινωνικοπολιτική κριτική, πέρα από την τέρψη που προσφέρουν.

Στίχους, όπως «Αλλαξαν τα πράγματα, Μηνά / πάνε χρόνια δίχως χελιδόνια / τώρα ένας Γιωργάκης κυβερνά / ή ένας Κωστάκης – ίδια πιόνια. / Χάθηκαν οι άνθρωποι, Μηνά / μείνανε οι γιάπηδες να ψέλνουν ωσαννά / Α! και κάτι αγάλματα χλωμά / έξω από το σταθμό του ΟΚΑΝΑ» (Χρήστος Δάντης).

Δείγματα ανεξαρτησίας και ελληνικότητας, αλλά και καρφιά στο σαπιοκάραβο (πλέον) που λέγεται Ελλάδα, οι στίχοι κάποιες φορές φαίνεται πως αποδεικνύουν από μόνοι τους γιατί σωστά κάποιοι μαχητικοί καλλιτέχνες βρέθηκαν στο Κοινοβούλιο. Στίχοι, όπως εκείνοι του βουλευτή για τον Πασχάλη Τερζή: «Ελλάς, κακόμοιρη πατρώνα / δε βγάζεις πια ούτε μιλιά / στον εικοστό πρώτο αιώνα / τρώνε τις σάρκες σου σκυλιά. / Ελλάς, κακόμοιρη πατρώνα / όπως κατάντησες δειλή / στον εικοστό πρώτο αιώνα / θα σε κουρσεύουν οι φελλοί».