Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Οι βόλτες της Σελήνης μέσα από τον έντονο Σκορπιό και τον 5ο οίκο σας κάνουν τη ζωή σας σήμερα να αποκτήσει μια πιο σέξι έκφραση. Μη φανείτε συγκλονισμένοι από αυτά τα έντονα συναισθήματα, δεδομένου ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για να δημιουργήσετε εύνοια για σας.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η οικογενειακή ζωή έρχεται στο προσκήνιο σήμερα, αλλά μπορεί να χτυπηθείτε από κάποια σύγχυση. Αν είστε σε μια σχέση, μάλλον θα νιώθετε μεγάλη πίεση σχετικά με τα συναισθήματα του αγαπημένου σας προσώπου. Αν πάλι είστε μόνοι, θα αντιμετωπίσετε έντονη κριτική για τη στάση της ζωή σας.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Δεδομένου ότι η Σελήνη θα είναι στον Σκορπιό και στον οίκο της επικοινωνίας, σημαντικές πληροφορίες μπορεί να δοθούν σήμερα οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πού βρίσκεστε. Ενας καλός φίλος μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικός σύμβουλος. Γι’ αυτό κρατήστε τα αυτιά σας ανοιχτά και τους φίλους σας ακόμα πιο κοντά.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Τα οικονομικά μάλλον θα σας φέρουν κάποιους πονοκεφάλους σήμερα, κυρίως επειδή θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποια προβλήματα με τα μέλη της οικογένειας που χρειάζονται τη βοήθειά σας. Θα μπορούσατε επίσης να αναγκαστείτε να πληρώσετε πρόστιμο για την απερίσκεπτη συμπεριφορά σας, οπότε να είστε προσεκτικοί.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη εξακολουθεί να σας φτιάχνει το κέφι αφού βρίσκεται στον 1ο οίκο σας, αυτόν του χαρακτήρα, βοηθώντας σας να επαναφέρετε τη συναισθηματική δύναμη και το θάρρος σας. Εάν μπορείτε, να περάσετε χρόνο με τους φίλους και τα αδέλφια σας, αυτά θα σας βοηθήσουν σε κάθε σας αναζήτηση.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η Σελήνη θα ενεργοποιήσει τη διαίσθησή σας σήμερα προκαλώντας περίεργα συναισθήματα και παρερμηνείες των αισθήσεών σας. Ωστόσο, θα πρέπει να συντάσσεστε με όμορφα πράγματα και τη δύναμη της φαντασίας. Μείνετε περιτριγυρισμένοι από στοιχεία που εμπνέουν αυτή την τάση και προσπαθήστε να τα απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η ομαδική εργασία μπορεί να είναι αγχωτική και αρκετά ενοχλητική. Οι γύρω σας δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις ίδιες αξίες και τους ίδιους στόχους, δημιουργώντας ασυμβατότητες και ένταση. Μοιραστείτε τη γνώμη σας σταδιακά προσπαθώντας να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Αν δεν τα καταφέρετε, απλά διαλέξτε να μιλήσετε επιλεκτικά.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η Σελήνη θα είναι στον 10ο οίκο σας, της σταδιοδρομίας, κι έτσι το μυαλό σας θα επικεντρωθεί σε θέματα δημόσιας εικόνας. Σε γενικές γραμμές, δεν σας αρέσουν αυτού του είδους τα πράγματα, αλλά σήμερα θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια, έτσι για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Οι πλανήτες συγκρούονται σε μια άγρια κατάσταση, γι ‘αυτό μην εκπλαγείτε αν αρρωστήσετε σήμερα, ιδιαίτερα εάν έχετε προσβληθεί από μια ξαφνική ασθένεια του στομάχου. Επίσης, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν ατυχήματα και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή μετακινείστε ακόμα και με τα μέσα μεταφοράς.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να δείτε τα πράγματα καθαρά. Οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε τον χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Θα δείτε ότι σε μια ημέρα ή δύο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο σαφή και εσείς δεν θα πρέπει να έχετε άγχος.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Οι εταιρικές σχέσεις και οι ενώσεις είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για σήμερα. Να περιμένετε κάποια προβλήματα ή τουλάχιστον κάποια απογοήτευση σε αυτό το τμήμα και αν δεν έρθει αμέσως μην εφησυχάσετε. Μείνετε προσγειωμένοι και να είστε ευαίσθητοι αφού δεν είναι αυτή η ημέρα να είστε παρορμητικοί.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Οι κινήσεις της Σελήνης μέσω του Σκορπιού στον 6ο οίκο σας, αυτόν της εργασίας και της υγείας, σας δίνουν το στίγμα ότι εκεί έξω πρέπει να προχωρήσετε με δική σας ευθύνη. Η καλύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα σχέδιο και να επιμείνετε σε αυτό όσο περισσότερο μπορείτε!