Εµφύλιος στην Αλγερία
1960: «ΠΑΡΙΣΙ: Η ανακοίνωσις του προέδρου Ντε Γκωλ ότι έδωσεν απευθείας διαταγή εις τον γαλλικόν στρατόν όπως αποκαταστήση την τάξιν εις την Αλγερίαν και επιβάλη το κράτος του νόμου, καθώς επίσης και η δήλωσις των στασιαστών του Αλγερίου ότι θα εξακολουθήσουν την αντίστασίν των, σημαίνει ότι ο εμφύλιος πόλεμος εις την Γαλλίαν κατέστη αναπόφευκτος. («ΤΑ ΝΕΑ»)
Ιστορίες τραµπουκισµού στο Ηράκλειο...
1962: «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ. Δι' έκτην σήμερον ημέραν και εις πείσμα των δοθεισών από της πρώτης στιγμής κυβερνητικών διαβεβαίωσεων, ο δράστης της δολοφονικής αποπείρας κατά του δημοσιογράφου κ. Καρέλλη, Ευάγγελος Κεφαλογιάννης, εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτος. Ταυτοχρόνως, συμφώνως προς ορισμένας πληροφορίας, εις την περίπτωσιν του δράστου συμβαίνει και το καταπληκτικόν: Ανώτατο κρατικόν όργανον διαβιβάζει προς τον βουλευτήν κ. Μαρήν "όρους" του ιδίου, υπό τους οποίους και μόνον θα εδέχετο να παραδοθή ο Ευάγγελος Κεφαλογιάννης». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Η μεγάλη δίκη των στελεχών του ΚΚΕ εσ.
1973: «ΑΘΗΝΑΙ. Ποινές προσκαίρου καθείρξεως 12 ετών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών στα ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ εσωτερικού Χ. Δρακόπουλο και Δ. Παρτσαλίδη για παράβαση του Α.Ν. 509». («ΤΑ ΝΕΑ»)
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από