Εµφύλιος στην Αλγερία

1960: «ΠΑΡΙΣΙ: Η ανακοίνωσις του προέδρου Ντε Γκωλ ότι έδωσεν απευθείας διαταγή εις τον γαλλικόν στρατόν όπως αποκαταστήση την τάξιν εις την Αλγερίαν και επιβάλη το κράτος του νόμου, καθώς επίσης και η δήλωσις των στασιαστών του Αλγερίου ότι θα εξακολουθήσουν την αντίστασίν των, σημαίνει ότι ο εμφύλιος πόλεμος εις την Γαλλίαν κατέστη αναπόφευκτος. («ΤΑ ΝΕΑ»)

Ιστορίες τραµπουκισµού στο Ηράκλειο…

1962: «ΗΡΑΚΛΕΙΟΝ. Δι’ έκτην σήμερον ημέραν και εις πείσμα των δοθεισών από της πρώτης στιγμής κυβερνητικών διαβεβαίωσεων, ο δράστης της δολοφονικής αποπείρας κατά του δημοσιογράφου κ. Καρέλλη, Ευάγγελος Κεφαλογιάννης, εξακολουθεί να παραμένει ασύλληπτος. Ταυτοχρόνως, συμφώνως προς ορισμένας πληροφορίας, εις την περίπτωσιν του δράστου συμβαίνει και το καταπληκτικόν: Ανώτατο κρατικόν όργανον διαβιβάζει προς τον βουλευτήν κ. Μαρήν «όρους» του ιδίου, υπό τους οποίους και μόνον θα εδέχετο να παραδοθή ο Ευάγγελος Κεφαλογιάννης». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Η μεγάλη δίκη των στελεχών του ΚΚΕ εσ.

1973: «ΑΘΗΝΑΙ. Ποινές προσκαίρου καθείρξεως 12 ετών επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών στα ηγετικά στελέχη του ΚΚΕ εσωτερικού Χ. Δρακόπουλο και Δ. Παρτσαλίδη για παράβαση του Α.Ν. 509». («ΤΑ ΝΕΑ»)