ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ της πολιτικής που ασχολείται με την Ιστορία αποκάλεσε στη Βουλή τον Κώστα Σημίτη, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, ο Παντελής Οικονόμου. Αφορμή η κριτική από τον πρώην πρωθυπουργό στο Βερολίνο για το Μνημόνιο. Ο Παντελής, που πολιτικά δεν τά 'χε ποτέ καλά με τον Σημίτη, στήριξε τον Γιώργο Παπανδρέου. Λογικό, τον έκανε αναπληρωτή υπουργό.
Νέα μεταγραφή
ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ της Δημοκρατικής Αριστεράς θα πολιτευθεί τελικά ο Βασίλης Οικονόμου. Πράγμα που σημαίνει ότι το Πανελλήνιο Αρμα Πολιτών που εμπνεύσθηκε ο Γιάννης Δημαράς δύσκολα θα μετατραπεί σε ΠΑΣΟΚ-2. Αλλωστε, η Σοφία Σακοράφα επέλεξε πολιτική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου επίσης κατέληξαν Κουρουμπλήδες και Μητρόπουλοι. Η μεταγραφή επισημοποιείται τη Δευτέρα.
Καλλιτεχνικές διαφωνίες
Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έχει διαφορές απόψεων για καλλιτεχνικά θέματα. Επαινετικός, με αναφορά στα ξένα δημοσιεύματα, για τον πρόωρα χαμένο Θόδωρο Αγγελόπουλο ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δόλλης. Αντιθέτως, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Ηλίας Πολατίδης επέμεινε ότι ο σκηνοθέτης εξέφρασε την εκδοχή μιας διεθνιστικής κοσμοπολίτικης Αριστεράς. Αυτά, στο περιθώριο ερώτησης στη Βουλή για το Σκοπιανό.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από