Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Σήμερα έχετε διάθεση να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες σε κάθε τομέα. Προσπαθήστε να βάλετε σε σειρά τα θέματα που σας απασχολούν, αποφεύγοντας όμως τις βιαστικές κινήσεις και τις έντονες συζητήσεις. Με την όψη Σελήνης – Ουρανού, μην αφήσετε την αλαζονεία και τη διάθεση για παιχνίδια επιβολής να σταθούν εμπόδιο στους στόχους σας. Δείξτε προσοχή και όσον αφορά τις οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Επαφές με θετικά πρόσωπα που θα σας στηρίξουν σε κάθε τομέα φέρνει η σημερινή μέρα, με την παρουσία της Αφροδίτης και της Σελήνης στο ζώδιό σας. Η εύνοια της όψης του Ποσειδώνα με τον Κρόνο, σας δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις επαφές αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δώστε στους γύρω σας το αίσθημα ότι ξέρετε πού πατάτε και είστε απόλυτα αποφασισμένοι να προχωρήσετε μπροστά.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Με τον κυβερνήτη σας τον Αρη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, προκύπτουν αναθεωρήσεις και αλλαγές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Από τη μεριά σας, κρατήστε χαμηλά τους τόνους και αποφύγετε ανατροπές αλλά και πλάνες και εξιδανικεύσεις. Αν συμμετέχετε από το απόγευμα και έπειτα σε συζητήσεις, κάντε το με θετική πρόθεση και χαλιναγωγώντας τον παρορμητισμό σας.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Σελήνη σε όψη με τον ανάδρομο Αρη, σας καλεί να κάνετε ψύχραιμη διαχείριση τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό όσο και στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα. Ειδικά στον εργασιακό χώρο, αποφύγετε να κινηθείτε με οργή, χρεώνοντας έτσι στον εαυτό σας λάθος συμπεριφορές και κάνοντας το δίκιο σας άδικο. Δώστε χρόνο το Σαββατοκύριακο σε θέματα σχέσεων που περιέχουν εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Αποφύγετε μπερδέματα και ασαφείς καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα. Δείτε ξεκάθαρα την κατάσταση ως έχει, παίρνοντας ψύχραιμα τις αποφάσεις σας. Με τη Σελήνη και την Αφροδίτη σε δύσκολη όψη, οριοθετήστε την κυκλοθυμική σας διάθεση και μην παρεκτραπείτε σε συναισθηματικά ακραίες και κυρίως ανώριμες συμπεριφορές στον τομέα των σχέσεων.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η εύνοια της Σελήνης και της Αφροδίτης προωθεί επαγγελματικές συζητήσεις, που ενδεχομένως να εμπλέκονται και με οικογενειακά σας θέματα. Σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας προς το βράδυ, παρότι περιέχουν ένταση σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις, αλλά και να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε από αυτές.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Η δυσμενής όψη της Σελήνης και του ανάδρομου Αρη εφιστά την προσοχή σας σε συζητήσεις που οδηγούνται σε συγκρούσεις μέσα από συναισθητικές υπερβολές. Η όψη Κρόνου – Ποσειδώνα δείχνει ότι η ώριμη και συνεπής αντιμετώπιση των ευθυνών σας, κυρίως απέναντι στον εαυτό σας, είναι ο μόνος τρόπος για να βρεθούν οι λύσεις που θα σας βγάλουν από την ένταση της τελευταίας περιόδου.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η παρουσία της Αφροδίτης και της Σελήνης απέναντί σας σε όψη με τον Αρη ανάδρομο στο ζώδιό σας δείχνει ότι είναι η στιγμή για σημαντικές διαφοροποιήσεις, τόσο στον οικογενειακό και συναισθηματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Αφιερώστε τη σημερινή μέρα σε πρόσωπα που νιώθετε ότι έχετε παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Ο Ερμής ευνοεί στον τομέα της επικοινωνίας και σε επαγγελματικές και οικονομικές κινήσεις.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Ρίξτε σήμερα, με την εύνοια του Ηλιου, φως σε καινούργιες δραστηριότητες που ανοίγονται για σας αυτή την περίοδο και μπορούν να υλοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Αντιμετωπίστε ό,τι προκύψει με καλή θέληση και διάθεση επίλυσης, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια. Η αίσθηση ότι οι σημαντικοί άλλοι σας καταλαβαίνουν και σας υποστηρίζουν, σας τονώνει συναισθηματικά και σας δημιουργεί ασφάλεια.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Με τον Αρη σε ανάδρομη πορεία, οι ισορροπίες και οι τρόποι να επιτευχθούν είναι το θέμα της σημερινής μέρας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Αν σκέφτεστε να θίξετε θέματα που γνωρίζετε ότι περιέχουν συσσωρευμένη ένταση, η εύνοια της όψης Σελήνης – Αφροδίτης σας βοηθά να το κάνετε με ηρεμία, γλυκύτητα και ψύχραιμη αντιμετώπιση, χωρίς άτεγκτους χαρακτηρισμούς και επιθετικότητα.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και συνεργασίες, ειδικά με γυναικεία πρόσωπα, ενδέχεται να σας πιέσουν, γι’ αυτό μη δώσετε λαβές για σχόλια γύρω από εσάς. Με την όψη της Σελήνης με τον Αρη ανάδρομο, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αναλάβετε την ευθύνη των εκκρεμοτήτων σας, για να μη συγκρουστείτε με τους εμπλεκόμενους σε αυτές.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Μια νέα τάξη πραγμάτων αναδύεται αυτή την περίοδο για εσάς, μέσα από διεργασίες ξεκαθαρισμάτων και ποικίλες, σημαντικές εξελίξεις σε κάθε τομέα. Μην αφήσετε ανυποστήρικτο τον εαυτό σας απέναντι τόσο στα εξωτερικά γεγονότα όσο και στους προβληματισμούς σας. Με τον Αρη ανάδρομο, συμφωνίες που τυχόν θα κλείσετε σε κάθε τομέα, καλό θα ήταν να τις επανεξετάσετε σε κάθε παράμετρο και να τις μελετήσετε διεξοδικά.