Συναντήθηκε προχθές ο Πρωθυπουργός μας Λουκάς Παπαδήμος, με τους κοινωνικούς μας εταίρους… Ε! αφού ο άνθρωπος δεν μπορεί να βρει άκρη με τους… πολιτικούς του συνεταίρους!..

Τεράστιες καταθέσεις στην Ελβετία είχαν οι 53 εκβιαστές και τοκογλύφοι από τη Θεσσαλονίκη. Η δράση τους καλυπτότανε κάτω απ’ το σύνθημα – μπλόφα: «Τρίγωνα Πανοράματος» και για παρασύνθημα, χρησιμοποιούσαν το «Μπουγάτσα»…

Στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ ανέρχεται ο τζίρος των εκβιαστών – τοκογλύφων της Θεσσαλονίκης… Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη… φτωχομάνα, εσύ που βγάζεις τα καλύτερα παιδιά!..

Το θέμα δεν είναι τόσο αν θα μας κόψουν το 13ο και 14ο μισθό… Το θέμα είναι για πόσο ακόμα θα μπορούμε να παίρνουμε τον 1ο, τον 2ο, τον 3ο, τον 4ο, τον 5ο, τον 6ο, τον 7ο, τον 8ο, τον 9ο, τον 10ο, τον 11ο, τον 12ο!..

PSI: Κοινώς Πι-Ες-Αϊ ΧΑΣΟΥ!

Ανεστάλη επ’ αόριστον η επιχείρηση διάσωσης στο ναυαγισμένο ιταλικό κρουαζιερόπλοιο «Costa Concordia»… Από την άλλη η επιχείρηση διάσωσης στο ναυαγισμένο ελληνικό κρουαζιερόπλοιο «Κόστα Ελλάδα» από τους ξένους εταίρους, κρίνεται τους προσεχείς μήνες. Ή τις προσεχείς… ημέρες!

Η διαφορά είναι όμως αλλού: Στο ναυαγισμένο «Costa concordia», ο καπετάνιος πρώτος-πρώτος εγκατέλειψε το πλοίο. Αντίθετα στο δικό μας ναυάγιο, ο… «καπετάνιος» δεν λέει με τίποτα να φύγει!..

Για τον επικεφαλής των Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης Χρήστο Παπαχατζή, που κατηγορείται για τη συμμετοχή του στο κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών της συμπρωτεύουσας, ισχύει αυτό που λέγαμε και για τον Μάκη Ψωμιάδη: «Κόψε φάτσα!».

Τέσσερα συνδικάτα εγκλήματος εξάρθρωσε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη! Την προφυλάκιση του πρώην δήμαρχου της Βασίλη Παπαγεωργόπουλου ζήτησε ο εισαγγελέας για σκάνδαλο υπεξαίρεσης! Η διεθνής έκθεση της Θεσσαλονίκης άρχισε φέτος λίγο νωρίτερα…

Από γκραφίτι σε τοίχο της οδού Καλλιρρόης: «Λευτεριά στον Κίμωνα!».

Την προηγούμενη εικοσαετία, οι πιο πολλοί νέοι ήθελαν να γίνουν γιατροί ή δικηγόροι. Σήμερα οι πιο πολλοί νέοι θέλουν να γίνουν σαλιγκοπαραγωγοί ή καλλιεργητές τρούφας!..

Συνεχίζονται οι επιθέσεις και οι προπηλακισμοί των πολιτικών μας, που τολμάνε ακόμα να θέλουν να κυκλοφορούν σε δημόσιους χώρους, όπως καφενεία και εστιατόρια!.. Οπότε πάρτε το απόφαση αν θέλετε να κυκλοφορείτε: Αγαπούλες… κουκούλες!

Δεν μας φτάνει που σκάνε γύρω μας καθημερινά σκάνδαλα οικονομικά, σκάνδαλα πορνογραφικά, σκάνδαλα τοκογλυφικά, τώρα έχουν αρχίσει να σκάνε γύρω μας και τα εμφυτεύματα στήθους από σιλικόνη… Δεν υπάρχει κράτος!..

Είχε και ένα καλό η διήμερη απεργία των δημοσιογράφων: δεν ανακοινώθηκε καμιά υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ…

Διαβάζουμε ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε ότι ιδρύει κόμμα. Επιτέλους, για να λάμψει σε αυτόν τον τόπο μια φορά η αλήθεια γυμνή.