Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, την εβδομάδα που έρχεται απαιτούνται αλλαγές αλλά και ξεκαθαρίσματα σε θέματα σχέσεων. Σημαντικές αλήθειες έφτασε η στιγμή να ειπωθούν και να φωτίσουν μπερδεμένες καταστάσεις. Πρωτοποριακές μέθοδοι και τρόποι που θα εφαρμόσετε στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, σας δίνουν τη δυνατότητα για νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα. Ανθρωποι με διάθεση να σας στηρίξουν, θα αποδειχθούν πολύτιμοι.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Την εβδομάδα που έρχεται, με τον Αρη να περνά σε ανάδρομη πορεία στο απέναντί σας ζώδιο της Παρθένου, θα απαιτηθεί να επιδείξετε ρεαλισμό και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε με προνοητικότητα δυσκολίες και ανατροπές. Δώστε προσοχή σε θέματα υγείας και μη χειριστείτε επιπόλαια θέματα συμβολαίων, σπουδών, δανείων, μετακινήσεων και νομικών υποθέσεων, διότι καιροφυλακτούν επικίνδυνες καταστάσεις.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Φόβοι, πλάνες και έντονη συναισθηματική φόρτιση έρχονται στο προσκήνιο από αυτή την εβδομάδα, δυσχεραίνοντας την καθημερινή δράση σας. Αποφύγετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν και να σας αποδιοργανώσουν και αφιερώστε χρόνο στην ψυχική συγκρότηση. Παράλληλα, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Αρη σας προσφέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό και ψυχολογικό τομέα για να ξεφύγετε οριστικά από πλάνες και εσφαλμένες επιλογές που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η Νέα Σελήνη βγάζει στην επιφάνεια καταστάσεις που αφορούν τον περίγυρό σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Διαλευκάνετε καταστάσεις που φαίνεται ότι δεν έχουν τη δυναμική να εξελιχθούν και μόνο σας καθυστερούν. Δώστε ενέργεια σε νέους τρόπους αντιμετώπισης. Με τον Δία στο ζώδιό σας, για να έχετε θετικά αποτελέσματα αποφύγετε υπερβολές και κινηθείτε προσεκτικά, ειδικά στον οικονομικό τομέα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Οικονομικά ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα, αλλά και καταστάσεις που αφορούν τον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα, πυροδοτεί η Νέα Σελήνη. Με τον Αρη ανάδρομο σε δύσκολη όψη, διαχωρίστε τη θέση σας από ανώριμα και επικριτικά πρόσωπα που σας αποδυναμώνουν και απεμπλακείτε από ξεπερασμένες καταστάσεις και αναχρονιστικές επιλογές. Η υποστήριξη φίλων και αγαπημένων προσώπων θα έχει εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Την ερχόμενη εβδομάδα αφήστε πίσω τις θολές καταστάσεις που σας έχουν απορροφήσει. Μη φορτίζετε συναισθηματικά τα πράγματα, από τον φόβο να αντιμετωπίσετε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Εστιάστε τόσο στον οικονομικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα, δίνοντας ώθηση ώστε να εξαλειφθούν ασάφειες και φόβοι που σας κρατούν δέσμιους και σας καθηλώνουν. Η εύνοια της Αφροδίτης και η δυναμική της Νέας Σελήνης σας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Ο Ηλιος αλλά και η Νέα Σελήνη απέναντί σας δημιουργούν τις προϋποθέσεις αυτή την εβδομάδα για βαθιές αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Σημαντικά ξεκαθαρίσματα σας βοηθούν να οδηγηθείτε σε γόνιμες αλλαγές σε κάθε τομέα. Με την επιρροή του Αρη σε ανάδρομη πορεία, κρατήστε ισορροπίες και αποφύγετε αλαζονικές συμπεριφορές ώστε να οδηγηθείτε με ασφάλεια στην επιτυχία των στόχων σας. Στον συναισθηματικό τομέα, χειριστείτε με προσοχή αποκαλύψεις και ανατροπές.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Σημαντικές αποφάσεις που σας φέρνουν αντιμέτωπους με αποκαλύψεις και απομυθοποιήσεις προσώπων και καταστάσεων φέρνει στο φως η Νέα Σελήνη. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις στον οικονομικό τομέα αλλά και παρορμητικές συζητήσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, που θα προκαλέσουν ρήξεις. Με την εύνοια της Αφροδίτης, διευθετήστε ζητήματα νομικά, δάνεια, θέματα σπουδών αλλά και υγείας.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Νέας Σελήνης και του Ηλιου σας δίνει τη δυνατότητα για νέα ξεκινήματα που σας ελευθερώνουν, ξεμπλοκάροντας καταστάσεις και σχέσεις που σας καθήλωναν στο άμεσο παρελθόν. Η όψη Κρόνου – Ποσειδώνα σας βοηθά να βάλετε σε τάξη σενάρια και μη ρεαλιστικές επιλογές που προκαλούν δυσκολίες και σας περιπλέκουν, πρακτικά και ψυχολογικά, αλλά και να δημιουργήσετε σταθερό περιβάλλον ισορροπημένων σχέσεων.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με λάθος επιλογές του παρελθόντος, οι οποίες σας ταλαιπωρούν με τους φαύλους κύκλους της αναπαραγωγής τους. Η δύσκολη όψη της Νέας Σελήνης και του Ηλιου απαιτεί να δείτε την ευθύνη σας σε κάθε τομέα και να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα στον τομέα των σχέσεων, με γόνιμη αυτοκριτική και στόχο τις συμπεριφορές και τις επιλογές που σας αποδυναμώνουν.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Εντονη κινητικότητα θα έχει η εβδομάδα που έρχεται σε κάθε τομέα και θα χρειαστούν ακρίβεια κινήσεων και σημαντικές αλλαγές ώστε να αποφευχθούν οι ανατροπές. Η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Αρης σε δύσκολη όψη, σας ωθούν σε υπερβολές και ανοίγματα στον οικονομικό και συναισθηματικό τομέα, που ίσως δεν είστε σε θέση να αντέξετε. Οργανώστε με προσοχή ταξίδια, σπουδές και ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό και μην επαναπαυτείτε σε υποσχέσεις τρίτων.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Με τη Νέα Σελήνη στον γειτονικό σας Υδροχόο και τον Αρη να περνά σε ανάδρομη πορεία, η εβδομάδα που έρχεται φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές υποθέσεις που ενέχουν πίεση, ένταση και αρκετές ασάφειες. Καινούργιες γνωριμίες ανοίγουν τον δρόμο για θετικές επιλογές, με στόχο να αφήσετε πίσω τα κακώς κείμενα και να δομήσετε καταστάσεις πιο φιλικές για σας. Διεκδικήστε ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους σε επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες.