Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Σχέσεις και συνεργασίες που σας δημιουργούν αγωνία είναι καλό να τις επαναξιολογήσετε. Εντάσεις που βγαίνουν στο φως αυτό το διάστημα και αφορούν εκκρεμείς καταστάσεις του παρελθόντος είναι σημαντικό να αξιοποιηθούν δημιουργικά και όχι να στραφούν σε ανταγωνισμό και κριτική.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Η Σελήνη σε δύσκολη όψη και ο Κρόνος σε όψη με τον Ποσειδώνα φορτίζουν τη σημερινή ημέρα με πολλές επαφές και συζητήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Το ζητούμενο αυτή την περίοδο σε κάθε σας δραστηριότητα είναι να επαναπροσδιοριστούν οι ισορροπίες αλλά και να επαναδομηθούν οι σχέσεις σας σε πλαίσιο συνεργασίας και όχι αντιπαλότητας.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σάς βοηθά να ξεκαθαρίσετε με θετικό τρόπο σχέσεις στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Συναισθηματικά η ημέρα θα κυλήσει ομαλά. Οργανώστε συνευρέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και αποφύγετε εντάσεις και μπερδέματα. Στον ερωτικό τομέα δώστε ενέργεια στο να αποκατασταθούν εντάσεις αλλά και να αποκτήσετε νέες γνωριμίες.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Εντονες συναισθηματικές εκρήξεις που σας συμβαίνουν αυτό το διάστημα, με τον κυβερνήτη σας τον Αρη να πλησιάζει σε ανάδρομη πορεία, και αφορούν εκκρεμείς καταστάσεις του παρελθόντος, είναι σημαντικό να αξιοποιηθούν δημιουργικά και όχι να οδηγήσουν σε συναισθηματικό αδιέξοδο. Σχέσεις και συνεργασίες που σας δημιουργούν ένταση και αγωνία είναι καλό να τις επαναξιολογήσετε.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Η ευμενής όψη Σελήνης – Δία – Αφροδίτης σάς δίνει σήμερα τη δυνατότητα για συζητήσεις αλλά και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Γεμίστε την ψυχή σας με θετικά συναισθήματα που τόσο τα έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο. Ανοιχτείτε με απόλυτη ειλικρίνεια και δηλώστε χωρίς υπεκφυγές και απαίτηση τι ακριβώς θέλετε και με ποιον τρόπο.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Χειριστείτε σήμερα με μεθοδικότητα και προσοχή ανταγωνιστικές και υπονομευτικές συμπεριφορές του περιβάλλοντός σας, αλλά και δύσκολες καταστάσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε σχέσεις που συντηρείτε σε κάθε τομέα και χρωματίζουν αρνητικά την πραγματικότητά σας, φορτίζοντάς σας με βάρος.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η σημερινή ημέρα σάς επιφυλάσσει ιδιαίτερα ευχάριστα γεγονότα. Η όψη Σελήνης – Αφροδίτης σάς φωτίζει με ενδιαφέρουσες προτάσεις και θετικές κινήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και τρυφερές στιγμές στον συναισθηματικό τομέα. Εξάλλου η όψη Κρόνου – Ποσειδώνα σάς λέει ότι είναι η στιγμή να σταματήσετε να καταναλώνεστε σε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν συναισθηματικά. Αφήστε τες πίσω και τραβήξτε μπροστά.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Ευθύνες τρίτων που σας υπερφορτίζουν δεν σας αφήνουν χώρο ώστε να αναλάβετε τη διευθέτηση σημαντικών δικών σας εκκρεμοτήτων, με αποτέλεσμα να επικρατεί χάος και αντιπαλότητα τόσο μέσα σας όσο και με τους γύρω σας. Βάλτε όρια πρώτα μέσα σας και έπειτα στο περιβάλλον σας με ηρεμία και ξεκάθαρο τρόπο.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η όψη του Ερμή και του Ηλιου, καθώς και η Αφροδίτη απέναντί σας προωθούν σήμερα σημαντικές επαφές με θετική διάθεση και ενθουσιασμό τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Κρατήστε ζεστό το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και στον συνομιλητή σας, ξεπερνώντας ζητήματα που στο παρελθόν σάς είχαν απομακρύνει. Οσον αφορά καινούργιες γνωριμίες στον ερωτικό τομέα, κινηθείτε θερμά αλλά και επιφυλακτικά.

Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η ημέρα ευνοεί τις θετικές επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Συζητήσεις με συνεργάτες περιέχουν δημιουργικές προοπτικές και εγκάρδιο κλίμα. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στον σύντροφό σας και σε κοντινά πρόσωπα, με τη βεβαιότητα ότι θα σας κατανοήσουν.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Σελήνη είναι σε ευνοϊκή όψη με την Αφροδίτη και φορτίζει θετικά τη σημερινή ημέρα, δημιουργώντας σας συναισθηματική ισορροπία και φέρνοντάς σας σε επαφή με ευχάριστες καταστάσεις και πρόσωπα. Αξιοποιήστε την παρουσία του Δία απέναντί σας, διευθετώντας εύκολα με την εύνοιά του επαγγελματικά ζητήματα και πρακτικές υποθέσεις.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Οι ευμενείς όψεις του Δία και της Σελήνης ευνοούν σήμερα συμφωνίες, συμβόλαια, νομικές διαδικασίες, αλλά και θέματα που αφορούν μετακινήσεις και ταξίδια. Συζητήσεις και επαφές σάς δείχνουν ότι δρόμοι που ήταν κλειστοί για εσάς στο παρελθόν τώρα ανοίγουν, δίνοντάς σας τις ευκαιρίες αλλά και την υποστήριξη να υλοποιήσετε τους στόχους σας.