«Hasta la victoria siempre»

1959: «ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Επείγοντα τηλεγραφήματα εξ Αβάνας αναφέρουν ότι το καθεστώς του δικτάτορος Μπατίστα εις Κούβαν ανετράπη και ο ίδιος ο δικτάτωρ εδραπέτευσεν χθες την πρωίαν εγκαταλείψας την πρωτεύουσαν εις χείρας της στρατιωτικής χούντας η οποία εσχηματίσθη υπό του στρατηγού Καντίλλιο. (…) Η σχηματισθείσα νέα κυβέρνησις εκάλεσε τον αρχηγόν των επαναστατών Φιντέλ Κάστρο εις διαπραγματεύσεις. (…) Εις την πρόσκλησιν όμως της στρατιωτικής χούντας και του διορισθέντος υπ’ αυτής προέδρου ο κ. Φιντέλ Κάστρο εζήτησεν την άνευ όρων παράδοσιν του στρατού της Κούβας και όπως η προεδρία της κυβερνήσεως ανατεθή αμέσως εις τον κ. Μανουέλ Ουρούττια, ο οποίος ήτο υποψήφιος του Κάστρο διά την προεδρίαν της Δημοκρατίας από της ενάρξεως της Επαναστάσεως». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Στοιχεία για την εκλογική νοθεία

1962: «Κύκλοι της Ενώσεως Κέντρου ερωτηθέντες εάν θα συνεχιστούν αι αποκαλύψεις περί νοθείας εις την περιοχήν πρωτευούσης έλεγον ότι, καίτοι μεταξύ της κοινής γνώμης έγινε ήδη συνείδησις το όργιον της νοθείας εκ των μέχρι τούδε αποκαλύψεων, εν τούτοις η προσπάθεια δημοσιεύσεως στοιχείων θα συνεχιστεί». («ΤΑ ΝΕΑ»)

Η… σιγουριά της χούντας

1972: «Ερμηνευόμενον το Πρωτοχρονιάτικο Διάγγελμα που απηύθυνε ο κ. Πρωθυπουργός προς τον ελληνικό λαό, υπό την ιδιότητα του Αντιβασιλέως, δεν προσθέτει πολιτικώς τίποτε. (…) Ενισχύει αντιθέτως όσα υποστήριξεν στις 16 Δεκεμβρίου. (…) Διακηρύσσει δε το «αλάθητον» της Κυβερνήσεως». («ΤΑ ΝΕΑ»)