Ζυγός
(24 Σεπτεμβρίου - 23 Οκτωβρίου). Με την όψη Ηλιου - Κρόνου - Σελήνης, ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας αλλά και τον αισθηματικό τομέα είναι σημαντικό να αντιμετωπιστούν ψύχραιμα και πρακτικά, χωρίς να σας αναστατώσουν. Μη στηριχτείτε σε υποσχέσεις που περισσότερο σας δίνονται από παρόρμηση παρά από υπευθυνότητα. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα περνούν σε μία καλύτερη πορεία.
Σκορπιός
(24 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου). Η όψη της Σελήνης με τον Αρη, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Δία, προωθεί σήμερα ξεκαθαρίσματα σε οικονομικά ζητήματα, νομικές διαδικασίες, συμβόλαια αλλά και ταξίδια με φίλους. Στον προσωπικό και στον οικογενειακό τομέα κρατήστε ισορροπίες και αποφύγετε καταστάσεις που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι περιέχουν έντονη φόρτιση και δεν είναι ώριμες οι συνθήκες να συζητηθούν.
Τοξότης
(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου). Η Σελήνη σε όψεις που λειτουργούν θετικά για εσάς, σας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να διερευνήσετε με γενναιότητα θέματα που εκκρεμούν στον οικογενειακό, συναισθηματικό και επαγγελματικό σας τομέα. Συζητήσεις χρειάζονται σαφήνεια και μέτρο, ώστε να αποφευχθούν ψευδείς «συναισθηματισμοί» που θα οδηγήσουν σε παρερμηνεύσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν.
Αιγόκερως
(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου). Σημαντικές όψεις σας ωθούν σήμερα σε ξεκαθαρίσματα και έντονες συζητήσεις, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας τομέα, και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια από μέρους σας για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Στον συναισθηματικό τομέα τίθενται θέματα που αφορούν την πορεία των σχέσεών σας και τη θέση σας μέσα σε αυτές, ζητώντας σας να επανεξετάσετε τους τρόπους συσχέτισής σας.
Υδροχόος
(20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου). Με τη Σελήνη απέναντί σας σε δύσκολες όψεις με μια πλειάδα πλανητών, κρατήστε απόσταση από εντάσεις και διαφωνίες με το εξωτερικό περιβάλλον. Πάρτε χρόνο να διευθετήστε μέσα σας φόβους και συναισθηματικές διαστρεβλώσεις που σας κάνουν ευάλωτους σε συμπεριφορές τρίτων και γεγονότα. Η όψη Κρόνου - Ηλιου δείχνει ότι φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα σας στηρίζουν προς αυτή την κατεύθυνση
Ιχθύες
(19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου). Περίοδος αντιμετώπισης θεμάτων που εδώ και καιρό εκκρεμούν στερώντας σας ασφάλειας και δύναμης είναι η συγκεκριμένη. Σταματήστε να ζητάτε την ασφάλεια από τους άλλους. Δημιουργήστε την εσείς, αλλιώς η αποδυνάμωση θα είναι το αποτέλεσμα. Επαγγελματικά, οικονομικά και ζητήματα σχέσεων που αναπαράγονται αρνητικά, είναι η ώρα να αντιμετωπιστούν με αλήθεια και ευθύνη.
Κριός
(21 Μαρτίου - 19 Απριλίου). Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό σας γεμίζει με εμπνεύσεις για το πώς θα είναι καλύτερα να αναπτύξετε επαγγελματικούς σας στόχους. Συζητήσεις και επαφές σας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση με εμπνευσμένες ιδέες. Στον συναισθηματικό τομέα, κατανοήστε πως ούτε η εξιδανίκευση ούτε η αντιπαλότητα και η κριτική θα σας οδηγήσουν στην ισορροπία.
Ταύρος
(20 Απριλίου - 20 Μαΐου). Με την Αφροδίτη και τη Σελήνη σε δύσκολη όψη με το ζώδιό σας, το μέτρο στη δράση σας και η ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και λογικής θα είναι το ζητούμενο για εσάς όλη αυτή την περίοδο. Χειριστείτε με προσοχή οικονομικές συμφωνίες, επαγγελματικές σχέσεις αλλά και θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας. Λειτουργήστε εξαιρετικά προσεκτικά στον τομέα της οδήγησης.
Δίδυμοι
(21 Μαΐου - 21 Ιουνίου). Αποφύγετε σήμερα, με την εύνοια του Ηλιου και του Κρόνου, παγίδες, πλάνες και εξαπατήσεις στον οικονομικό και στον συναισθηματικό τομέα. Διαφοροποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που αρνούνται να εξυγιανθούν και βάλτε σταθερές συναισθητικές αποστάσεις σε ό,τι σας απορυθμίζει. Λειτουργήστε αυτόφωτα και με διάθεση ενδυνάμωσης του εαυτού σας αλλά και των πραγματικών επιθυμιών και στόχων σας.
Καρκίνος
(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου). Ενταση περιέχει η σημερινή ημέρα, τόσο στον επαγγελματικό τομέα αλλά και όσον αφορά επαφές και συζητήσεις στον οικογενειακό και συναισθηματικό τομέα. Κρατήστε απόσταση από συγκρούσεις που μόνο θα περιπλέξουν τα όσα λέγονται και προσπαθήστε με ψυχραιμία και ρεαλισμό να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, ξεκαθαρίζοντας τη θέση σας στους άλλους.
Λέων
(23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου). Αποφύγετε υπερβολές στον οικονομικό και στον συναισθηματικό τομέα, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε έντονα δύσκολες όψεις με αρκετούς πλανήτες. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε, οργανώστε επαγγελματικά και πρακτικά θέματα ώστε να μην αντιμετωπίσετε ανατροπές κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Θέματα υγείας είναι σημαντικό να μην παραμεληθούν.
Παρθένος
(23 Αυγούστου - 23 Σεπτεμβρίου). Εντονη κινητικότητα παρουσιάζει η σημερινή μέρα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα, όπου σημαντικά ξεκαθαρίσματα πρέπει να υλοποιηθούν ώστε να βγείτε από το κλίμα ασάφειας της τελευταίας περιόδου. Το ίδιο ισχύει και στον συναισθηματικό τομέα, στον οποίο καλό θα είναι να δείτε πως πλέον χρειάζεται να αποχαιρετήσετε φθαρμένες καταστάσεις.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από