Ζυγός

(24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου). Η Πανσέληνος στο απέναντί σας ζώδιο του Κριού δημιουργεί έντονες επαφές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Αξιοποιήστε τη δυναμική του Κρόνου, του Ηλίου και του Ερμή στο ζώδιό σας και προσθέστε φήμη και κύρος στον εαυτό σας. Αφιερώστε χρόνο από το απόγευμα και μετά στον σύντροφό σας και σε αγαπημένα πρόσωπα.

Σκορπιός

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου). Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού εφιστά την προσοχή σας σε ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα, τα οποία εύκολα μπορεί να οδηγηθούν σε τσακωμούς. Δώστε επίσης προσοχή σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας αλλά και οικείους σας, οι οποίες περιέχουν ένταση, αποδίδοντας με ωριμότητα τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα και θέτοντας ξεκάθαρα τα όριά σας.

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου). Η ευνοϊκή όψη της Πανσελήνου ευνοεί επαγγελματικές συζητήσεις, που ενδεχομένως να αφορούν οικογενειακά θέματα. Η θετική αντιμετώπιση των προσώπων του περιβάλλοντός σας αλλά και κοντινών σας ανθρώπων σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να αντιληφθείτε τον τρόπο με τον οποίο θα βγείτε οριστικά από αυτές.

Αιγόκερως

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου). Η όψη της Πανσελήνου με τον Κρόνο εφιστά την προσοχή σας σε συζητήσεις και επαφές με κοντινά πρόσωπα και συνεργάτες. Θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό βγαίνουν στο προσκήνιο, επιφυλάσσοντάς σας έντονη συναισθηματική σύγχυση, αν δεν λάβετε εκ των προτέρων τα μέτρα σας και δεν πάρετε τη δέουσα απόσταση.

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου). Εντονος επαγγελματικός φόρτος σας προκαλεί κούραση και πίεση, αποσπώντας την προσοχή σας και αφήνοντας το περιθώριο να γίνουν λάθη. Με την όψη της Πανσελήνου και του Κρόνου χειριστείτε με προσοχή και ρεαλισμό επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και μην αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που είστε εις θέση να διεκπεραιώσετε.

Ιχθύες

(19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου). Η όψη της Πανσελήνου και του Κρόνου δημιουργεί κλίμα συναισθηματικής αντιπαράθεσης και αμφιθυμίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή τον σύντροφό σας. Η διαφορετική αντίληψη που φαίνεται να υπάρχει μπορεί να σας παρασύρει σε ισχυρές διαφωνίες, αλλά και να δώσει πολύπλευρες λύσεις, αν αξιοποιηθεί σωστά.

Κριός

(21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). Σημαντικά ξεκαθαρίσματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα φέρνει στο προσκήνιο η σημερινή μέρα. Κρατήστε ισορροπίες σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και αποφύγετε να αναλωθείτε σε άσκοπες εντάσεις, με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Αλήθειες που λέγονται, σας δείχνουν τον τρόπο να βάλετε τάξη στην ασάφεια της τελευταίας περιόδου.

Ταύρος

(20 Απριλίου – 20 Μαΐου). Οικογενειακές υποθέσεις και θέματα που αφορούν σχέσεις με τον σύντροφό σας θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα, με την Πανσέληνο στον γειτονικό σας Κριό. Στον επαγγελματικό τομέα αποφύγετε να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές και παιχνίδια δύναμης και επιβολής. Το μυστικό είναι η δράση σας να φέρει ισορροπία και όχι αντιπαλότητα.

Δίδυμοι

(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου). Η σημερινή μέρα, με την όψη της Πανσελήνου με τον Ερμή και τον Κρόνο, σας διευκολύνει να αντιληφθείτε πώς θα δράσετε με επιτυχία σε κάθε τομέα. Κατανοήστε πως τα ζητήματα που προκύπτουν αυτή την περίοδο αφορούν πολλούς τομείς, ενώ περιέχουν κρυμμένες παγίδες και έντονο παρασκήνιο, το οποίο καλείστε με διαύγεια, μέτρο και καθαρότητα να εκμεταλλευτείτε υπέρ σας.

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου). Η Πανσέληνος και ο Κρόνος σε δύσκολη όψη σήμερα, σας λένε πως επαγγελματικά και οικονομικά θέματα καλό είναι να αντιμετωπιστούν με ρεαλισμό και επιφυλακτικότητα. Το ίδιο ισχύει και για τον συναισθηματικό τομέα, όπου είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι καλές προθέσεις και τα θετικά συναισθήματα δεν μπορούν να αποδώσουν αν δεν υπάρχουν και οι ικανές, ρεαλιστικές προϋποθέσεις.

Λέων

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου). Σοβαρές εξελίξεις, με την Πανσέληνο, στον επαγγελματικό σας τομέα. Η μέρα περιέχει γεγονότα που σας δείχνουν πως όσα οραματίζεστε θα μπορούσαν σταδιακά να υλοποιηθούν. Σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις στον συναισθηματικό τομέα, τόσο μέσα σας όσο και με το περιβάλλον, βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσης, της δικής σας αλλά και των οικείων σας.

Παρθένος

(23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου). Η όψη της Πανσελήνου με τον Κρόνο και τον Ερμή ευνοεί σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε κάθε τομέα με σταθερότητα και ισορροπία. Η επαναπροσέγγιση σχέσεων που πέρασαν κρίση το τελευταίο διάστημα, καλό είναι να γίνει με τη διάθεση να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα τα θέματα που σας οδήγησαν στη σύγκρουση.