Ετσι, για να ακούσουμε τη φωνούλα τους. Ετσι, για να τους χαρούμε να κατακεραυνώνουν και κάτι άλλο εκτός από φιλιά μεταξύ ανδρών σε σίριαλ, σημάνσεις εκπομπών, «προσβλητική» – λέμε τώρα – γλώσσα.

Ετσι, για να τους ακούσουμε να αποφαίνονται, τους «σοφούς» μας και «ανεξάρτητους», μόνο δύο μήνες ύστερα από το γεγονός. Και όχι δώδεκα, δεκατέσσερις… Ετσι, για να μάθουμε πως έχει φωνούλα και ψυχούλα το ΕΣΡούλι μας, ο ραδιοτηλεοπτικός μας πέλεκυς που κόβει κεφάλια για μικρούλικα αλλά στα μεγάλα αγρόν – φαίνεται – αγοράζει.

Δύο μήνες πέρασαν από τότε που εκφράστηκε η πρόθεση για κατάργηση της ΕΤ1 και περιφερειακών ραδιοσταθμών. Και το ΕΣΡούλι που υποτίθεται ότι είναι αρμόδιο για το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο ούτε που ρίγησε. Ούτε που έβγαλε κιχ. Ούτε που εξέφερε μιαν άποψη, βρε αδελφέ. Λες και πέλεκυ έχει και μιλιά δεν έχει.

Δεν έχει τόσους συμβούλους ειδικούς επί των ραδιοτηελοπτικών που τους πληρώνει; Δεν έχουν καμία άποψη επαΐοντος οι εν λόγω; Δεν έχουν καμία σοφία οι «σοφοί» του ΕΣΡουλίου μας; Τίποτα; Νάδα; Αξιος ο μισθός τους!

Φοίβη