ΤΥΜΠΑΝΑ πολέμου ηχούν στη Ν.Δ. Δεν πρόλαβα να σας ενημερώσω για τη δυσφορία του Γιώργου Σουφλιά με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, καθώς ο Σαρακατσάνος θεωρεί ότι ο Στυλιανίδης τον «καπελώνει» με επισκέψεις σε έργα και οδικές αρτηρίες και ήδη οσμίζομαι νέα κόντρα.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ με τον Κωστή Χατζηδάκη. Κι αυτό διότι με τις «πράσινες» πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο υπουργός Ανάπτυξης, μου φαίνεται ότι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το χωριστό υπουργείο Περιβάλλοντος, όποτε αυτό ιδρυθεί. Ως εκ τούτου, βάζει τις βάσεις για ακόμη μία υποψηφιότητα: να γίνει ο νέος Σταύρος Δήμας. Θυμίζω ότι ο Σουφλιάς βλέπει τον επίτροπο για το Περιβάλλον και αλλάζει δρόμο…

Τους έστειλε στον εισαγγελέα

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ τα φωτοβολταϊκά συστήματα και η απόσυρση των παλαιών κλιματιστικών. Χθες ο Χατζηδάκης έστειλε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου φάκελο με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στα λατομεία Μαρκόπουλου γίνεται εδώ και καιρό παράνομη εξόρυξη. Το θέμα είχε προκύψει και στο παρελθόν, επί ημερών Σιούφα στο Ανάπτυξης.

Τότε, είχε υπάρξει ανταλλαγή αριθμού επιστολών μεταξύ Σιούφα και Σουφλιά, με αμφότερους να δηλώνουν ότι δεν είναι αρμόδιοι.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ούτε το υπουργείο Ανάπτυξης, ούτε το ΥΠΕΧΩΔΕ είναι αρμόδια. Είναι η περιφέρεια και η νομαρχία. Ο Χατζηδάκης, όμως, ευαισθητοποιήθηκε για το θέμα και προχώρησε σε αεροφωτογράφηση της περιοχής για να συγκεντρώσει στοιχεία και να τα στείλει στον εισαγγελέα. Ποιος ακούει τώρα τον Σαρακατσάνο…