ΑΡΧΙΖΕΙ σιγά σιγά και διαγράφεται το νέο ύφος γραφής του Γιώργου Παπανδρέου.Βάσω Παπανδρέου - ή Γιάννη Μαγκριώτη - δεν θα έχει ο προϋπολογισμός. Γενική εισηγήτρια αναλαμβάνει η βουλευτής Επικρατείας Λούκα Κατσέλη. Οι θέσεις ειδικών αγορητών προτάθηκαν σε Γιώργο Φλωρίδη και Χρίστο Βερελή αλλά αυτοί αρνήθηκαν. Η φράση που αποδίδεται στον Θόδωρο Πάγκαλο είναι: «Τηλεφώνησα σε κάποιους βαρόνους, αλλά δεν ήθελαν...». Εκ τούτου συνάγω ότι στο μετά την 11η Νοεμβρίου ΠΑΣΟΚ η νεοπαγής τάξις των βαρόνων αυξάνεται. Μέχρι τότε βαρόνους είχε η Ν.Δ.- το ΠΑΣΟΚ είχε πρωτοκλασάτους. Τέλος πάντων.

Κλήρωσε για τρεις...
ΗΑΡΝΗΣΙΣ των μεν ήταν η τύχη των δε. Ειδικοί αγορητές αναλαμβάνουν δύο εκ της τάξεως του 2007, δηλαδή ο Φίλιππος Σαχινίδης (δαπάνες)

και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (φόροι), ενώ το πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων πάει στον Θάνο Μωραΐτη. Ασχέτως αν οι μισοί προέκυψαν από καραμπόλα, το τιμ του ΠΑΣΟΚ στον προϋπολογισμό συγκροτείται από πούρους Παπανδρεϊκούς, που ήταν μάλιστα με τον Γιώργο από την αρχή και όχι από τη μέση της εσωκομματικής προεκλογικής περιόδου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από