Τα πάντα για το Φεστιβάλ


http://tiff.filmfestival.gr Η νέα ιστοσελίδα του 48ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης λειτουργεί με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας σινεφίλ για να επιλέξει τις ταινίες που τον ενδιαφέρουν. Το περιεχόμενο χωρίζεται σε εύχρηστες ενότητες, από όπου ο χρήστης βρίσκει εύκολα τις ταινίες του προγράμματος και πληροφορίες για τους συντελεστές. Επίσης, μπορεί να μάθει για τα «masterclass» (παρουσιάσεις) του Τζον Σέιλς, του Αλφόνσο Κουαρόν και των υπόλοιπων καλεσμένων του Φεστιβάλ.

Καθημερινές ανταποκρίσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Μovieworld (http://www. movieworld. gr/fest07).

407 ελληνικοί ραδιοσταθμοί


http://www.onradio.gr Ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό συγκεντρώνει το onradio.gr. Περιλαμβάνονται 407 σταθμοί που εκπέμπουν από την Ελλάδα, 45 αποκλειστικά στο Ίντερνετ και άλλοι τρεις από ελληνικά ραδιόφωνα του εξωτερικού. Το portal, που κλείνει δύο χρόνια λειτουργίας, επισκέπτονται καθημερινά 95.000 επισκέπτες. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του site, οι περισσότεροι το επισκέπτονται από 10.00 έως 14.00. Οι σταθμοί είναι χωρισμένοι σε γεωγραφικές κατηγορίες και μπορούν να ακουστούν μέσα από τρία προγράμματα-players για την εξασφάλιση της καλύτερης ποιότητας ήχου.

Στον ιντερνετικό αέρα


Άρχισε η πρώτη διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή του zoo. gr με τίτλο «Το ρεzοομέ της εβδομάδας» με παρουσιάστρια τη Μαριλιάννα. Περιλαμβάνει θέματα κινηματογραφικά, θεατρικά, μουσικά κ.ά. και προβάλλεται κάθε Πέμπτη. Θα τη βρείτε στην κατηγορία «ψυχαγωγία» (http://www.zoo.gr/?id=64126&win=tvplayer).

Όπρα ΤV


Το δικό της κανάλι απέκτησε στο ΥouΤube η Όπρα Γουίνφρι με βίντεο από τα παρασκήνια του γνωστού τοκ σόου της και συνεντεύξεις με όσους έγιναν διάσημοι μέσω του ΥouΤube. Η εκπομπή της θα προβάλλει επίσης βίντεο που στέλνουν οι επισκέπτες (http://uk.youtube.com/oprah).