Η LiveΡedia μεγαλώνει

http://www.livepedia.gr Τα 100.000 λήμματα ξεπέρασε η ελληνική online εγκυκλοπαίδεια LiveΡedia. gr ενάμιση χρόνο από την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο. Σύντομα θα προστεθούν άλλα 40.000 λήμματα, που βρίσκονται στο στάδιο επεξεργασίας. Καθημερινά, επισκέπτες αλλά και «χορηγοί» προσθέτουν υλικό, μια που η πρόσβαση και η παρέμβαση στο περιεχόμενό της είναι δυνατή σε όλους. Η εμφάνιση του site είναι απλή και ελκυστική διευκολύνοντας τον επισκέπτη να βρει εύκολα αυτό που αναζητεί. Και μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι διαβάζουν οι χρήστες με την παράθεση των δημοφιλέστερων λημμάτων.


Υπόγειες διαδρομές

Αν έχετε iΡod video και βρεθείτε σε μεγαλουπόλεις του εξωτερικού, θα σας φανεί χρήσιμη αυτή η υπηρεσία που έχει δημιουργήσει κάποιος εδώ από χόμπι. Κατεβάστε χάρτες των Μετρό από διάφορες πόλεις και προσθέστε τες στο iΡod ως φωτογραφίες. Όταν τις βάλετε όλες μαζί, ο χάρτης εμφανίζεται στην οθόνη (http://www.isubwaymaps.com).
Πολιτιστική ενημέρωση

Οnline περιοδικό «για τον εναλλακτικό πολιτισμό» και όλες τις τέχνες δημοσιεύεται σε αυτή τη διεύθυνση. Ενδιαφέρουσα ιδέα η βάση δεδομένων με καλλιτέχνες, χώρους τέχνης και τις πολιτιστικές δραστηριότητες των καλλιτεχνικών ομάδων (http://www.cineek.gr).
Τηλεόραση από το Ίντερνετ

http://flickpeek.com Εδώ μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένους δεκάδες τηλεοπτικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο που εκπέμπουν online. Τα κανάλια χωρίζονται σε γεωγραφικές και θεματικές κατηγορίες, από ειδήσεις μέχρι μουσική, για γρήγορη αναζήτηση. Από την Ελλάδα, εκπροσωπείται το Μad ΤV. Επίσης, θα βρείτε μουσικά βίντεο, κινούμενα σχέδια και αθλητικά θέματα. Τέλος, υπάρχει αρχείο με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, παλιές και καινούργιες, στις οποίες έχετε πρόσβαση μόνο μέσω του site, δηλαδή δεν μπορείτε να τις κατεβάσετε στον σκληρό δίσκο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από